1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi przewodowy inwazyjny |
anna53
Odpowiedzi: 127
Wyświetleń: 62791
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-12-21, 22:20 Temat: Witaj ! |
Moim zdaniem powinnaś jak najszybciej udac się do szpitala w Twoim regionie na konsultację na Oddz. Chirurgii Naczyniowej, z moją mamą zgłosiliśmy się za późno i w niedługim czasie obcięli jej kończynę bo za późno. W moim woj. swiętokrzyskim jest jedyny taki Oddz. w Konskich, u Ciebie to nie wiem, pozdrawiam anna |
anna53
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-08-26, 23:12 Temat: Sonia |
Przecież są inni lekarze, ja bym weszła z kimś innym z kolejki i spytała czy Cię nie przyjmie bo jest tak i tak ?. Nie wiem na jakiej zasadzie działa u Was ten szpital i czy ma dyżury po południu.
Jest jeszcze inna możliwość, wzięłabym Karty Inf. ze szpitala i jutro koło południa
poszłabym na Oddz.Chirurgii, tam, gdzie byłaś operowana, poprosiłabym lek. dyżurnego,aby zobaczył Twoją pierś bo Cię bardzo boli a do poniedziałku jeszcze daleko, u nas w kielcach nie odmawiają, sama probowałam, anna [/b] |
anna53
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-08-26, 19:47 Temat: Wtaj Sonia ! |
Ja bym na Twoim miejscu nie czekała do 7 IX, tylko poszła do lekarza, u którego byłaś ostatnio i powiedziała mu o Twoim problemie i czy by Cie nie przyjął, bo może sie zrobić jakiś odczyn zapalny piersi ! Ja tak robie jak mam problem, chodzę do chemika, anna |
anna53
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-08-04, 19:08 Temat: witaj Sonia21! |
Może rzeczywiscie to być półpasiec, moja mama w kwietniu br tez przechodzila połpasiec, ale przy tym wystapiła wysoka goraczka, chyba też rozwolniony stolec oraz była b. osłabiona no i oczywiście czerwone plamki. Lekarz tez wypisał smarowanie i pic dużo płynów i tab. p/gorączce.
Jeśli teraz będąc w domu wystapi u ciebie gorączka to na pewno nie bierz tab. z rodzaju aspiryn, polipiryn, mozesz wziąść inne, bo dla pewności czy to jest połpasiec ?, czy nie ?, to okaże się później, a przy półpaścu nie można brać lekow p/gorącz. jak wymieniłam Ci wcześniej. A czy u Twojego dziecka nie ma zmian ospy wietrznej, pozdrawiam annas |
|
|