1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Clark V proszę o opinię |
arawis
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 7297
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-04-26, 19:41 Temat: Clark V proszę o opinię |
at, co tam u Ciebie? Jesteś już pewnie po wizycie więc już pewnie wiesz na czym stoisz... |
arawis
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-03-02, 19:32 Temat: Clark V proszę o opinię |
Po raz kolejny zgadzam się z DulceAmargo, w Poznaniu robią "schematy" a jak ktoś odbiega, to jest problem.. Uderzaj na Waw-ę. I warto te 6-8 godzin na wizytę czekać w poniedziałki. Wizyta trwa 5 min. ale po niej wiesz więcej niż po półgodzinnej wizycie w innym ośrodku |
arawis
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-03-02, 18:08 Temat: Clark V proszę o opinię |
Jeśli TK byłoby takie szkodliwe, to nie oferowałby tego najlepszy w Polsce specjalista od czerniaków. Przede wszystkim prześlij wynik histopat., opisz ścieżkę dotychczasowego postępowania i ostanie wyniki USG i i TK (ale z tego co wyczytałam, to miałeś tylko raz). Generalnie najważniejszy jest wynik, czyli to co tu wrzuciłeś i co dalej z Tobą robili (tzn. cięcie, ale bez wartownika). Najpierw napisz do Prof. Rutkowskiego, jeśli nie odpisze (w co osobiście nie wierzę), to wtedy kombinuj z prywatną wizytą.
[ Dodano: 2016-03-02, 18:12 ]
http://www.forum-onkologi...p=269542#269542 tzn. niekoniecznie prywatną ale ogólnie u prof. |
arawis
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-03-02, 14:18 Temat: Clark V proszę o opinię |
Kurczę, ja dopiero po wpisie Missy dojrzałam, że naciek jest 0,7 cm a nie 0,7 mm jak pierwotnie dojrzałam i pomyślałam, że zlecone badania są ok...Ja miałam naciek 2 mm i mam zalecenia robienia TK co 3 miesiące. Tak jak napisały Missy, pisz do prof. Rutkowskiego. Ja tam zrobiłam (zgodnie z Jej zaleceniami), prof. bardzo szybko odpisał a już po tygodniu wycięto mi to, czego w innym ośrodku nie potrafili. Powodzenia |
|
|