1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Ogłoszenie o badaniach |
babinka
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 3289
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2016-12-19, 19:33 Temat: Ogłoszenie o badaniach |
Wiesz ,o badaniach klinicznych i kwalifikacji chorych słyszałam i mój znajomy,chyba od ponad roku jest leczony lekiem do tej pory nie stosowanym ogólnie ,ale to chyba co innego. Z dostępnych na str. informacji ,osobami,które by się kwalifikowały, ewentualnie są osoby o przebadanym guzie ,kontakt przez lekarza prowadzącego, może są osoby ,które by się kwalifikowały.Sprawa nieaktualna bo ,faktycznie bodajże 12.grudnia spotkania w W-awie, a potem jak pamiętam 14 w Krakowie umawiane przez lekarzy prowadzących. Może ktoś skorzystał,zawsze warto poszukiwać innowacyjnych sposobów leczenia. |
Temat: Ogłoszenie o badaniach |
babinka
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 3289
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2016-12-06, 13:37 Temat: Ogłoszenie o badaniach |
Dzisiaj na FB przeczytałam ogłoszenie zamieszczone przez Zwrotnik Raka.pl - portal onkolog. o bezpłatnych konsultacjach dla osób
z rozp. choroba nowotworową w kierunku możliwości zastosowania diagnostyki wielogenowej oraz o terapiach celowanych molekularnie.
Może komuś się przyda ,proszę zajrzeć na Fb telef. informacja po numerem 517 668 606.( mnie te informacje nie wiele mówią
,ale może Justyna albo Misiek osobom zainteresowanym coś podpowiedzą ) Pozdrawiam |
|
|