1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz szczytu prawego 33/37/57 mm |
banialuka
Odpowiedzi: 210
Wyświetleń: 84667
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-04-26, 22:32 Temat: Guz szczytu prawego 33/37/57 mm |
Przyjmij moje kondolencje
Mimo iż nie pisałam to czytałam na bieżąco Wasza historie i podziwiam Twój spokój i opanowanie, chciałabym potrafic się tak zachowac. Byłas wspaniałą córką i jedynym pocieszeniem jest to że Twoja cudowna mamusia już nie cierpi , nic ją nie boli, a zawsze będzie miała Was w swojej opiece. Myslę ze te Święta spędzone z mama były prezentem od Boga za to co robiłaś - a w zasadzie ci robiliście dla mamusi.
Bardzo współczuję |
banialuka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-09-28, 21:08 Temat: Guz szczytu prawego 33/37/57 mm |
spike40 wiesz co, mnie to już chyba nic nie zdziwi bo mój znajomy miał straszne boleści brzucha i pojechał do szpitala na dyzur i lekarz zrobił USG brzucha po czym powiedzial ze wątroba, trzustka, woreczek żółciowy wporzadku....a znajomy nie miał woreczka bo miał usuniety kilka lat wcześniej więc jak widac wszystko jest możliwe Dziwne troche zeby lekarz widział a nie opisał aczkolwiek możliwe. |
banialuka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-09-28, 20:51 Temat: Guz szczytu prawego 33/37/57 mm |
spike40 wiesz co nie chce Cię wprowadzać w błąd ale cos mi świta że szczegółowe informacje można uzyskac po operacji bo moja mama tez miała bronchoskopie w której rozpoznano ze jest to rak niedrobnokomórkowy, a dopiero po operacji dowiedziała sie ze to płaskonabłonkowy G2. Nie jestem na 100% pewna czy tak jest faktycznie ale w każdym bądź razie u nas też tak było i chyba o ile dobrze kojarze to po bronchoskopii czy biopsjii z reguły jest tylko taki skąpy opis. |
|
|