1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
benio.pl
Odpowiedzi: 134
Wyświetleń: 68122
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2012-04-20, 20:46 Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
Witam,
do tego "bukietu" pstrycji34 chciałbym dołozyć swój 'kwiatek". Jestem już w trakcie 34 cyklu leczenia nexavarem, z tego za 14 cykli zapłacił NFZ, za 20 cykli zapłaciłem ja z własnych środków. Od 2009 r "zaliczyłem" dwie odmowy leczenia przez NFZ, dwie odmowy przez konsultanta, jedną obietnicę leczenia za trzy miesiące, jeden "bląd medyczny" stwierdzajacy progresję i trzymiesięczną walkę o przwrócenie leczenia, jedno stwierdzenie lekarza, gdy dyktował sekretarce medycznej wynik mojej tomografi "pełna remisja choroby", do mnie "nie wiemy co z panem zrobic". Jak z tego widać los chorych na raka nerki nie jest różami usłany, innych rakowcow chyba też jak ostatnio pokazuja media. Zdarza mi się , że wizyta z jakąś dolegliwością u lekarza pierwszego kontaktu wyglada jak wizyta ostatniego kontaktu. Brak większego zainteresowania stanem chorego, pozostawianie wszystkiego tak jak jest. |
benio.pl
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2011-10-23, 20:53 Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
Witaj,
Twój ops jest tragiczny, ja wierzę,że prawdziwyll Na mnie raz do roku wydają wyrok smierci. We wrześniu 2009 odmówiono mi leczenia,zacząłem przyjmować lek kupiony za własne pieniądzę za granicą, we wrześniu 2010 wstawiono mnie do leczenia chemią niestandartową. Już na koniec października przerwanomi je na skutek błedu medycznego. 3,5 miesiąca walczyłem o zmiane decyzji. Teraz czekam na dalszą zgodę, mam niepotwierdzoną informację, z mi odmówiono leczenia. Za tydzień będę więcej wiedział. |
benio.pl
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2011-07-08, 23:15 Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
Chętnie bym Ci pomógł, mam nadwyżkę nexavaru, gdyby jedno opakowanie udao się zamienić na sutent . |
|
|