1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: meta guzy w watrobie, nie wiadomo gdzie zrodlo!!! |
beti*
Odpowiedzi: 70
Wyświetleń: 54595
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-02-07, 17:39 Temat: meta guzy w watrobie, nie wiadomo gdzie zrodlo!!! |
alice, kiedy jest Ci bardzo ciężko i serce rozrywa ból pomyśl sobie, że Twój tato już się nie męczy, już go nic nie boli i nie musi się bać dnia jutrzejszego, że jego cierpienie się już skończyło. |
beti*
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-02-06, 15:06 Temat: meta guzy w watrobie, nie wiadomo gdzie zrodlo!!! |
Matko Jedyna! Kochana alice trzymaj się jakoś, bardzo, bardzo Ci współczuję
, , |
beti*
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-02-03, 13:35 Temat: meta guzy w watrobie, nie wiadomo gdzie zrodlo!!! |
Nie dziękuj alice, nie ma za co (chyba niepotrzebnie wzbudziłam w Was niepokój).
Bardzo się cieszę, że wreszcie udało sie znaleźć źródło tej paskudnej choroby. Teraz leczenie pewnie ruszy z kopyta.
Życzę Wam dużo wiary i nadziei. Pozdrowionka dla Tatusia, a dla Ciebie alice serdeczne uściski. |
beti*
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-02-01, 08:55 Temat: meta guzy w watrobie, nie wiadomo gdzie zrodlo!!! |
alice, boli Twojego tatkę jeszcze gardło?
Pytam się, ponieważ może to być zwyczajna infekcja, ale też sprawa poważniejsza np. grzybica przełyku (u nas było niestety to drugie). Ponieważ Twój tato alice miał robioną gastroskopię zapytaj lekarza, czy badanie czegoś takigo nie wykryło, będziesz miała pewność, że to nie ta paskudna grzybica.
Wspieram Was myślami i życzę wszystkiego dobrego |
beti*
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-01-28, 08:01 Temat: meta guzy w watrobie, nie wiadomo gdzie zrodlo!!! |
Witaj alice.
Kiedy mój tato miał czkawkę (czkał najpierw po posiłkach , później cały czas - nieprzerwalnie) zadzwoniłam do szpitala, do prowadzącej go pani doktor i przez telefon podała mi nazwę leku, który można kupić jedynie na receptę. Udałam się do lekarza rodzinnego, który wypisał mi receptę. Ten lek to Baclofen. Czkawka minęła.
Jest to silny lek i trzeba go stosować według zaleceń lekarza. Najlepiej zapytaj się lekarza co zrobić z tą czkawką. Na mojego tatę żadne domowe sposoby nie skutkowały, było tylko coraz gorzej.
Pozdrawim. |
|
|