Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz głowy trzustki.Czy to jest pewne? |
beti*
Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 29497
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-05-17, 08:13 Temat: Guz głowy trzustki.Czy to jest pewne? |
Kubuś nie bagatelizuj tych objawów, trzymaj ręke na pulsie i zmykaj do lekarza z prośbą o badanie kontrolne. Pozdrawiam Cię serdecznie . |
beti*
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-05-16, 11:08 Temat: Guz głowy trzustki.Czy to jest pewne? |
Witaj kubuś.
Jak się trzymasz? Jak sobie radzisz?
Zaglądasz na forum? Podczas choroby Mamy zdobyłeś dużą wiedzę, którą teraz mógłbyś się dzielić na forum. Tacy jak my (po stracie bliskich) jesteśmy tu potrzebni .
|
beti*
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-05-10, 21:14 Temat: Guz głowy trzustki.Czy to jest pewne? |
Boże już..., tak szybko
kubuś bardzo mi przykro , współczuję Tobie bardzo, bardzo. Całym sercem jestem z Tobą
|
beti*
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-05-09, 22:56 Temat: Guz głowy trzustki.Czy to jest pewne? |
kubuś napisał/a: | beti*, Kajka,
Dziękuje Wam bardzo za wsparcie |
Kubusiu, po to tu jesteśmy . |
beti*
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-05-08, 22:35 Temat: Guz głowy trzustki.Czy to jest pewne? |
|
beti*
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-05-07, 21:53 Temat: Guz głowy trzustki.Czy to jest pewne? |
Dla naszej Pani doktor z hospicjum ważny był dokument, który mówił o guzie, w naszym przypadku w pierwszej kolejności zainteresował ją wynik hist.-pat., wypisy ze szpitali.
[ Dodano: 2013-05-07, 22:55 ]
|
beti*
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-05-07, 21:47 Temat: Guz głowy trzustki.Czy to jest pewne? |
Witaj kubuś.
Kiedy zapisywałam mojego Tatę do hospicjum domowego oprócz skierowania wydanego przez lekarza rodzinnego, poproszono mnie o dokumentację z przebiegu dotychczasowego leczenia do wglądu, pielęgniarka skserowała to, co było istotne dla Pani doktor. Przygotuj może kubuś ksero dokumentów, jakie posiadasz (i skierowanie oczywiście). To powinno wystarczyć.
Pozdrawiam Cię serdecznie, pomyślnego załatwienia sprawy. |
|