1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Nowotwór jądra - nasieniak (seminoma) z przerzutami |
betka
Odpowiedzi: 305
Wyświetleń: 171883
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2011-03-04, 08:45 Temat: Nowotwór jądra - nasieniak (seminoma) z przerzutami |
Gosiu tak mi przykro... |
Temat: Nowotwór jądra - nasieniak (seminoma) z przerzutami |
betka
Odpowiedzi: 305
Wyświetleń: 171883
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2010-12-10, 18:43 Temat: Nowotwór jądra - nasieniak (seminoma) z przerzutami |
Peti napisał/a: |
- wszystkie wyniki w kierunku tarczycy miałam i wszystko w normie, tylko to moje serducho mi tutaj jakiś bunt urządza. Stwierdzenie lekarza :"
musi Pani się nie denerwować i prowdzić trochę oszczędniejszy tryb życia"
|
Powiem tak u mnie przez 5 lat wyniki tarczycowe były w normie a objawy typu kołatanie serca
zmiany nastroju i ciśnienia towarzyszyły mi przez ten czas. Lekarz był bezradny,a ja chodziłam i ryczałam byle kiedy jak jeszcze dochodził stres to dopiero się działo. Zrobiłam dopiero Usg tarczycy była powiększona i leki które dostałam dopiero wyciszyły wszystkie objawy. Nie wiem w jakim wieku jesteś, ale mogą dochodzić jeszcze sprawy spadku hormonów. U mnie pierwsze objawy takie odczuwalne wystąpiły w wieku 44 lat i to może jedno z drugim się nakładać. Albo po prostu "wyczerpał" się twój limit bycia "Herkulesem" przyszło rozluźnienie i dało efekt chwilowej załamki.
Gosiu głowa do góry jutro będzie lepszy dzień zobaczysz. Pozdrawiam Beata |
|
|