1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz szyi |
betsi
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 19357
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2013-10-16, 21:31 Temat: Guz szyi |
trzymam kciuki! |
betsi
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2013-10-09, 22:24 Temat: Guz szyi |
mąż przeszedł 6 cykli chemioterapii,miał mieć jeszcze radioterapię-ale na szczęście nie była potrzebna chociaż nie powiem,ze każdy ból czy kaszel mnie bardzo niepokoją! |
betsi
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2013-10-08, 21:00 Temat: Guz szyi |
tak,też tam był płyn,nawet po operacji mówili,że usunęli cały płyn.ja nawet nie myślałam o najgorszym o tm,że to rakowe! tylko dla mnie najgorsze było to,że mówili,że zabieg potrwa do godziny,a było prawie trzy!myślałam wtedy, że już tego nie wytrzymam.blizna tez goiła się dobrze,ale ten telefon po dwóch tygodniach nas zszokował.ale jesteśmy już rok po tej traumie, teraz mąż ma pod koniec października badania kontrole.
także u Was może być całkiem inaczej.i niekoniecznie to najgorsze.pozdrawiam |
betsi
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2013-10-07, 21:35 Temat: Guz szyi |
tak, ja niestety wierze już tylko w badania histopatologiczne!mój mąż tez miał niby- torbiel,a lekarze,nie wiem czy nie chcieli nic mówić,czy udawali.też się mąż nie pocił w nocy, nie swędziało go ciało.ale mam nadzieję,że u Was będzie inaczej!pozdrawiam |
|
|