1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: WYSIEW NOWOTWOROWY do jamy otrzewnej... PROSZĘ o Pomoc! |
butterfly
Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 30115
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2015-01-20, 20:20 Temat: WYSIEW NOWOTWOROWY do jamy otrzewnej... PROSZĘ o Pomoc! |
Kasiu, przyjmij wyrazy współczucia.
Napisałam Ci na PW |
butterfly
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-10-07, 15:50 Temat: WYSIEW NOWOTWOROWY do jamy otrzewnej... PROSZĘ o Pomoc! |
Kasiu, wysłałam Ci prywatną wiadomość. Pozdrawiam |
butterfly
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-10-07, 12:02 Temat: WYSIEW NOWOTWOROWY do jamy otrzewnej... PROSZĘ o Pomoc! |
Kasiu, fachowcem medycznym nie jestem, ale moim zdaniem wynik USG, który tu przedstawiłaś, jest w porządku - nie uwidoczniono zmian meta, narządy są ok.
Co do skierowania na MR - uważam (ale to tylko moje zdanie), że możesz lekarza poprosić o skierowanie na rezonans - to dokładniejsze badanie od usg, ale może być tak, że lekarz Ci odmówi teraz, choćby z tego powodu, że obecne USG jest ok. Choć z drugiej strony biorąc pod uwagę czas oczekiwania na badanie - to może te skierowanie dostaniesz. Zapytaj, bo to przecież Wasza walka. Co do reszty - nie wypowiem się.
Pozdrawiam serdecznie. |
butterfly
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-09-17, 12:41 Temat: WYSIEW NOWOTWOROWY do jamy otrzewnej... PROSZĘ o Pomoc! |
Najlepiej przepisz/ wrzuć skany wszystkich badań, karty informacyjne /z podaniem dat badań/ - wtedy będzie cały obraz choroby i na pewno łatwiej będzie naszym ekspertom udzielić odpowiedzi na Twoje pytania. Pamiętaj o usuwaniu z dokumentacji danych osobowych pacjenta i lekarzy. |
|
|