Autor |
Wiadomość |
Temat: Ostra białaczka szpikowa, wznowa po przeszczepie szpiku |
erin29
Odpowiedzi: 242
Wyświetleń: 175816
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-01-12, 14:53 Temat: Ostra białaczka szpikowa, wznowa po przeszczepie szpiku |
JustynaS1975 napisał/a: | .. k... jego mać ... ałłłććććć ... |
Znam ten ból |
erin29
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-01-12, 14:42 Temat: Ostra białaczka szpikowa, wznowa po przeszczepie szpiku |
Faaaaaaaaajnie 6 tygodni . Od czekania żylaków odbytu można dostać |
erin29
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-01-05, 17:55 Temat: Ostra białaczka szpikowa, wznowa po przeszczepie szpiku |
[następne komentarze] |
erin29
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2011-10-26, 20:19 Temat: Ostra białaczka szpikowa, wznowa po przeszczepie szpiku |
Oj wielu tych przyjaciół , wielu .
A Gaździe nikt nie dogryza , wszak sam zaczyna - a My Gaździe odpisujemy z czystej grzeczności
[następne komentarze] |
erin29
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2011-10-24, 19:18 Temat: Ostra białaczka szpikowa, wznowa po przeszczepie szpiku |
JustynaS1975 napisał/a: | Decyzja zapadła taka: mam mieć chemię podtrzymującą. Ze względu na zubożały szpik leczenie zacznie się za jakieś 3 m-ce. Za 3 tygodnie kontrola morfologii. Za jakieś 2 m-ce badanie szpiku. I właściwie po badaniu szpiku będzie podjęta decyzja. Jeśli zacznie się odbudowywać to zacznę leczenie podtrzymujące.
Na moją prośbę ma być wysłana prośba o konsultację transplantacyjną do Katowic.
Idę sobie poukładać w głowie. |
Ja też zawszę próbuję na spokojnie wszystko poukładać sobie w głowie - Tylko czasem troszkę trudno ; Łeb jak sklep - tylko półek brak
Będzie dobrze - bo musi być , i już .
I za to będę trzymać z całych sił . |
erin29
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2011-09-22, 15:27 Temat: Ostra białaczka szpikowa, wznowa po przeszczepie szpiku |
Justynka znajdzie się dawca .
Kurcze 2 lata w bazie dawców jestem i dalej czekam aby trafił się ktoś potrzebujący szpiku .
Że też Mój nie pasuje dla Ciebie |
|