Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
gosia33
Odpowiedzi: 588
Wyświetleń: 256648
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-09-03, 16:28 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Aniu co u Was?
Pozdrawiam Was obie, dzielne kobietki
[następne komentarze] |
gosia33
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-08-11, 14:08 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Nadzieja napisał/a: | Teraz cieszymy się każdym jednym dniem :( ten najsmutniejszy wydaje się być coraz bardziej realistyczny... | Boże nawet nie wiesz jak mi przykro Aniu.
Życie jest tak strasznie niesprawiedliwe..
Dużo siły dla Ciebie a Twojej mamusi jak najmniej cierpień.
Trzymajcie się
[następne komentarze] |
gosia33
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-08-03, 10:44 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Nadzieja napisał/a: | szkoda tylko że ciężko się do Pani ordynator dobić | mam nadzieję,że w końcu się uda i sprawa się wyjaśni..
Pozdrawiam |
gosia33
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-07-21, 08:26 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Nadzieja napisał/a: | Ja już głupięję i nie wiem co robić | mogę się tylko domyślać jak Ci cięzko tak dzielnie opiekujesz się mamusią , jesteś taką wspaniałą córką..
Aniu gdybyś chciała pogadać lub cokolwiek to jestem...
Trzymaj się dziewczyno |
gosia33
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-07-18, 12:12 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Aniu co u Was?
Jak mama?
|
gosia33
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-06-07, 15:52 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Nadzieja wysyłam Ci pw
Trzymajcie się |
gosia33
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-06-06, 12:45 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
ana7 napisał/a: | czekamy na Twoją obecność, lub wieści jak Mamcia. | Ściskam |
gosia33
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-06-01, 08:21 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Nadzieja napisał/a: | próbuję dodzwonić się do lekarki z Hospicjum | udało się?
Co powiedziała?, poradziła?
Ściskam |
gosia33
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-05-04, 22:41 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Nadzieja napisał/a: | Czy to może być efekt tworzenia się wody?????? | Nadzieja- może być,że woda się zbiera,ale może przyczyna być inna, trudno powiedzieć.
Kiedyś lekarz doradził nam mierzenie brzucha nad pępkiem ( codziennie ) jeśli obwód się zwiększa tzn że płyn się zbiera.
Przepraszam,że więcej nie jestem w stanie Ci nic doradzić..
Trzymajcie się |
gosia33
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-04-21, 08:59 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Witaj Nadzieja.
U mojej bratowej też kiedyś pojawił się krwisty płyn przy odbarczaniu.
Wtedy bardzo mądry człowiek, któremu dużo zawdzięczam wyjaśnił mi,że krwisty płyn może ( nie musi) oznaczać krwawienie z ognisk nowotworowych co powoduje właśnie zmianę zabarwienia płynu.
Rozumiem,że lekarz nie wypowiedział się w tej kwestii?
Pozdrawiam |
gosia33
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-04-11, 19:31 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Faktycznie niziutka ta hemoglobina..
Mam nadzieję,że dostaliście coś na jej podniesienie.
Pozdrawiam |
gosia33
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-04-07, 14:13 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Nadzieja co u Was?
Jak czuje się Twoja mamcia?
|
gosia33
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-03-25, 21:04 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Super,że odbarczone od razu pewnie mamusia poczuła się zdecydowanie lepiej
Trzymajcie się dzielne kobietki |
gosia33
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-03-24, 16:18 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Nadzieja co u Was?
Jak mamusia się czuje? |
gosia33
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-03-15, 21:40 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Nadzieja napisał/a: | zaczynają się problemy z oddychaniem. | Nadziejo, jeśli cokolwiek mogę Ci doradzić.. to moim zdaniem powinniście iść na odbarczenie, ponieważ wody jest już pewnie dużo skoro są problemy z oddychaniem..
Bardzo mi przykro,że macie teraz tak ciężką sytuację i wiem jak Ci ciężko z tym wszystkim ( jestem w podobnej sytuacji )
Trzeba mieć nadzieję, że chemia zadziała i tego Wam życzę |
|