Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi przewodowy - przerzuty do wątroby i do kości |
gosiaczek8729
Odpowiedzi: 191
Wyświetleń: 87103
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-01-31, 23:34 Temat: Rak piersi przewodowy - przerzuty do wątroby i do kości |
Hej Sojka,jak czytam Wasze perypetie to aż mam gęsią skórkę:(tyle wszystkiego może być w człowieku ze aż mozg tego nie ogarnia Trzymam mocno za Was kciuki i podziwiam za wszystko,pozdrawiam i mocno ściskam. |
gosiaczek8729
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-09-28, 18:43 Temat: Rak piersi przewodowy - przerzuty do wątroby i do kości |
Witaj Soja,
DAMY RADE!!!Wszystkie,po to jesteśmy dla naszych Mamus,wiadomo każdy ma gorsze chwile.Ja tez takie mam,ale trzeba się zebrać i nie myśleć o złych rzeczach tylko być z Mama i jej pomagać,One nie mogą się załamać i tym bardziej my
Trzymaj się Skarbie,ściskam Was mocno. |
gosiaczek8729
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-08-26, 20:44 Temat: Rak piersi przewodowy - przerzuty do wątroby i do kości |
Soja jestem z Wami |
gosiaczek8729
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-07-20, 17:48 Temat: Rak piersi przewodowy - przerzuty do wątroby i do kości |
O kurcze to rzeczywiście silne,czyli tramal juz nie starcza?
Moja bierze rano 50 i na noc 150 i nic ja nie boli,tyle ze była wiele razy naświetlana przeciwbólowo.
buziaki |
gosiaczek8729
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-07-19, 14:27 Temat: Rak piersi przewodowy - przerzuty do wątroby i do kości |
Witaj Soja ,
Byłam dziś z Mama na 2 chemii pytałam lekarza o te bifosfoniany,ale po pierwsze nasz lekarza nie było bo jest na urlopie a ten co nas przyjol wyjaśnił mi ze na razie nie ma potrzeby i po 3-4 chemiach mój lekarz zobaczy jaki jest stan i będzie prowadził dalsze leczenie,więcej na moim wątku napisze.
Strasznie mi przykro ze masz problemy ze wzrokiem jak tylko będziesz miała termin operacji to daj znać będziemy trzymać kciuki mocno mocno
Niestety o jaskrze nie mogę się nic wypowiedzieć bo się nie znam...
Jak tam Twoja Mamusia?
Buziaki |
gosiaczek8729
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-07-05, 12:44 Temat: Rak piersi przewodowy - przerzuty do wątroby i do kości |
Hm...nic nie dostaje bierze tramal i atosse na wymioty(od czasu do czasu),jak tylko pojedziemy na chemie to zapytam(19 lipca)bo niby jutro jedziemy na naświetlanie i na rtg ale chyba nie dam rady dostać się do tego lekarza.Dzieki za info.
Pozdrawiam |
gosiaczek8729
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-07-04, 19:19 Temat: Rak piersi przewodowy - przerzuty do wątroby i do kości |
Witaj Soja,
Dopiero teraz udało mi się przeczytac cala Twoja historie,przede wszystkim historie Twojej Mamy,aż kilka łez poleciało... tyle przeżyłyście ciężkich chwil i chorób
Ale ciesze się ze się trzymacie i walczycie!!!Trzymam kciuki
Mam tez pytanko Twoja Mama ma przerzuty na kości i oprócz chemii ma jakieś wlewy a moja nic,co te wlewy dają?aż zapytam lekarza jak pojedziemy na druga chemie czy nic nie potrzeba (u mojej Mamy to chemia jak dobrze zrozumiałam przed operacyjna)
ściskam mocno |
|