1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak nerki, przerzuty do płuc i do kości |
iza13
Odpowiedzi: 49
Wyświetleń: 41296
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2011-05-12, 20:13 Temat: Rak nerki, przerzuty do płuc i do kości |
Elin - co u was? Odezwij się proszę. |
iza13
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2011-04-08, 20:35 Temat: Rak nerki, przerzuty do płuc i do kości |
Elin - czekam na wynik z Tobą i trzymam kciuki. Cieszę się, że morfologia ładna :-).
Co u nas - pisałam na swoim wątku. Spostrzeżenia co do służby zdrowia mam bardzo podobne do Twoich niestety i też przez dłuższy czas nawet nie miałam ochoty o tym rozmawiać... po prawie 10 wizytach u lekarzy i oczekiwaniu nie wiadomo na co - babcia dostała po raz kolejny sutent. Dziś mija trzeci dzień przyjmowania, nie wiem do końca czy to dobra decyzja i nie mam już chyba zaufania do lekarzy z naszego ośrodka.
Cały czas walczymy z d-dimerami, które w przypadku babci najprawdopodobniej pośrednio wpłynęły na udar. Chyba jesteśmy na dobrej drodze :-).
Aktualnie największym problemem jest wysokie ciśnienie i męczący kaszel - nie wiemy jak się go pozbyć.
Trzymam kciuki za mamę i ściskam Cię mocno. Kiedy spodziewacie się wyników TK? Daj znać. Gorąco pozdrawiam. |
iza13
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2011-04-07, 19:48 Temat: Rak nerki, przerzuty do płuc i do kości |
Elin - i co u was? |
|
|