1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak nerki, przebyty rak piersi, rozsiew nowotworowy |
izajarz
Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 29965
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2014-11-24, 12:37 Temat: Fana |
niech spoczywa w spokoju
|
izajarz
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2014-11-23, 23:04 Temat: do Fana |
Kochana
Wasze ostatnie chwile, spojrzenia, dotyk dłoni - to wiele. Nigdy tego nie zapomnisz..... I przez to będziesz jeszcze mocniejsza.... bo było Ci to dane
jestem z Tobą myślami i ściskam Cię mocno
Iza |
izajarz
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2014-05-20, 22:02 Temat: Fana |
No, jesteś po prostu KOCHANA. Jak czytam Twoje posty to serce mi się raduje, choć łzy się cisną do oczu. Oby KAŻDY chory miał taką opiekę jak Wasza MAMA i był otoczony ludźmi takimi jak WY
Pozdrawiam gorąco!
Ze wszystkim Sobie poradzisz, obojętnie co się wydarzy.... Nie jesteś SAMA... |
izajarz
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2014-05-19, 10:45 Temat: do Fany |
Kochana
nawet nie wiesz jaka jesteś dzielna!!!
nie wiem co powiesz mamie o hospicjum, ale obojętne co to będzie na pewno nie będzie na Ciebie zła
może zajmij jej myśli maleństwem?
jestem z WAMI całym sercem |
izajarz
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2014-05-04, 17:31 Temat: FANA |
Fana, wiem co czujesz, ja mam tatę z rakiem nerki i to podobno ja jestem ta silna w rodzinie.Nikt nie wie co czuję, bo nie mogę mamy obarczać jeszcze sobą. Jakbyś chciała pogadać napisz na priv i TRZYMAJ SIĘ |
|
|