1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 2
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Alimenty , choroba , rozdzielenie rodzenstwa ...
jakas

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 7750

PostDział: Hyde Park   Wysłany: 2010-07-22, 10:26   Temat: Alimenty , choroba , rozdzielenie rodzenstwa ...
Bardzo dziekuje zaporady , ale dogadalam sie z bylym mezem , jednak nie jest taka swinia :mrgreen:
Pomoze mi polowe alimentow w utrzymywaniu mlodszego syna .
  Temat: Alimenty , choroba , rozdzielenie rodzenstwa ...
jakas

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 7750

PostDział: Hyde Park   Wysłany: 2010-07-21, 16:33   Temat: Alimenty , choroba , rozdzielenie rodzenstwa ...
Bardzo prosze o porade ... Nie wiem czy to dobre miejsce , ale moze ktos z Was mi pomoze ...
Do tej pory maz placil alimenty na synow, ktorzy przebywali pod moja opieka . W tej chwili sytuacja przedstawia sie tak , ze starszy syn ma wyjechac do ojca do Anglii i ma z nim zamieszkac , mlodszy syn bedzie nadal przebywal pod moja opieka , w tej chwili jestem bezrobotna poniewaz byly podejrzenia , ze mam raka ( Ci z Was , ktorzy czytaja moj watek wiedza o co chodzi ;-) bede pod stala opieka lekarzy - badania kontrolne ...
Czy maz ma prawo zadac ode mnie , abym zrzekla sie alimentow , poniewaz on bedzie utrzymywal jednego z synow , a ja powinnam lozyc na drugiego , poza tym mowi , ze ja nie jestem w stanie zajmowac sie dziecmi , poniewaz jestem chora i moze mi ich odebrac ...

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron