Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak jajnika zaawansowany |
janna
Odpowiedzi: 137
Wyświetleń: 56569
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-02-27, 20:49 Temat: Rak jajnika zaawansowany |
Szczere wyrazy współczucia |
janna
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-09-14, 08:35 Temat: Rak jajnika zaawansowany |
Bożenko, podadzą Tobie inną chemię, zmienią ją, jeśli marker idzie w górę? Napisz proszę co na to lekarz prowadzący? Może uda się przyśpieszyć TK? Powinni szybko sprawdzić, na cito, co się dzieje, jeśli marker rośnie to każdy dzień jest ważny.
Serdecznie Cię pozdrawiam i myślami jestem z Tobą |
janna
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-06-06, 22:59 Temat: Rak jajnika zaawansowany |
Witaj Bożenko, super wiadomość, trzymam kciuki, oby tak dalej.
Wszystko ma początek w głowie, może to co myślimy jest ważne w naszych potyczkach i warto myśleć pozytywnie, czego żywym przykładem jesteś Ty. |
janna
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-05-19, 17:39 Temat: Rak jajnika zaawansowany |
Witaj,
na Kamieńskiego, w grudniu miałam operację, w ubiegłym tygodniu skończyłam chemię.
6 cykli taxol + cisplatina. Na jajnika rzecz jasna.( Ic, G1 ). Przymierzam się do napisania swojego wątku, trzeżwieję po chemii i dorastam do napisania więcej o tym paskudztwie, którego imienia nie wypowiem.
Pozdrawiam |
janna
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-05-19, 12:47 Temat: Rak jajnika zaawansowany |
Witaj,
jestem tu z Wami od niedawna, czytam już jakiś czas, trzymam kciuki za Ciebie i wiem, że dasz radę. Uśmiechnij się jutro będzie lepiej Dużo odpoczywaj i hoduj ten szpik
pozdrawiam serdecznie |
|