1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak z przerzutami do móżdżku |
jola555
Odpowiedzi: 170
Wyświetleń: 105238
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-01-16, 10:06 Temat: Czerniak z przerzutami do móżdżku |
" Są takie rzeczy które wolałabyś żeby się nigdy nie wydarzyły ,ale musisz je zaakceptować . Rzeczy których nie chcesz znać ,ale musisz się ich uczyć , I są LUDZIE bez których nie możesz żyć ale czasem musisz pozwolić im odejść " |
Temat: Czerniak z przerzutami do móżdżku |
jola555
Odpowiedzi: 170
Wyświetleń: 105238
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-12-13, 00:03 Temat: Czerniak z przerzutami do móżdżku |
Mojego męża już nie ma zmarł w lipcu 2013 , miał przerzuty do mózgu , wiem co przeżywasz i ogromnie mi przykro . o ile mogę poradzić to myślę że twój mąż powinien dostawać kroplówki od obrzęku mózgu bo obrzęk się będzie pogłębiał i będzie miał bóle . odstawienie sterydów mogło to przyspieszyć tak było u mas jak zostały zmniejszone sterydy .Gdy zauważysz że pogarsza się stan zdrowia twojego męża to wzywaj pogotowie i wież go do szpitala na kroplówki bo sama nad tym nie zapanujesz a to jedyny ratunek , Dużo siły życzę dla was z całego serca |
|
|