1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Zaparcia i bóle głowy przy raku płaskonabłonkowym |
jusia
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 10513
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2009-06-17, 08:24 Temat: Zaparcia i bóle głowy przy raku płaskonabłonkowym |
Zufed i były te czopki i Enema i ciężko było...ale na szczęście już jest to za nami |
jusia
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2009-06-16, 20:12 Temat: Zaparcia i bóle głowy przy raku płaskonabłonkowym |
Niestety w przypadku mojego taty na zaparcia nie pomagało nic - tak jak pisałam w swoim wątku, brał bardzo dużo silnych środków i marne były rezultaty o herbatkach, śliwkach, maślance itp nie wspomnę .
Z tego też powodu nie podano kolejnej małej chemii, bo zaparcia są przeciwwskazaniem.
Pozdrawiam! |
jusia
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2009-04-06, 12:19 Temat: Zaparcia i bóle głowy przy raku płaskonabłonkowym |
Mojemu tacie, w razie silnych zaparć, lekarka poleciła herbatę ziołową senes fix, do kupienia w aptece. Ale nie więcej niż jedną szklankę - bo ponoć silnie działa. Tylko nie wiem, czy akurat w tym przypadku nie ma jakiś przeciwwskazań - najlepiej skonsultować to farmaceutą lub lekarzem.
Pozdrawiam i życzę zdrowia. |
|
|