1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Mięsak Ewinga, siostra |
kama
Odpowiedzi: 518
Wyświetleń: 372088
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-02-28, 22:37 Temat: Mięsak Ewinga, siostra |
monika1901,
mój synuś może nie poradzi,ale poczucie humoru ma przednie
natomiast spoko jeśli chodzi o wrażliwośc na cierpienie i chorobę innych
jestesmy z tym niejako na co dzień ponieważ mamy w rodzinie nieuleczalnie chorego 7 latka,więc nie musisz sie obawiać jakiejś"wpadki"mojego synusia
jak Kasia będzie chętna na pogaduchę to nie ma sprawy,może lepiej nawet będzie możliwość pogadania z kimś kto patrzy na to z boku
jesteśmy do dyspozycji całą rodzinką
ściskamy |
kama
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-02-28, 21:31 Temat: Mięsak Ewinga, siostra |
monika1901,
spróbujcie też założyć sukonto w fundacji "zdążyć z pomocą"
wiem,że jest troszkę latania,bo chcą pełnej dokumentacji medycznej,ale potem ofiarodawcy mogą wpłacać pieniążki bez problemu,bo wszystko macie prawnie załatwione
aha i mój synuś pozdrawia Kasię,pokazałam mu zdjęcie a on mówi,że laska,a włosy nie zapałka....
no czasmi moje dziecko to jest mądre |
kama
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-02-28, 18:05 Temat: Mięsak Ewinga, siostra |
monika1901,
dla młodej dziewczyny to wielki dramat,wielka trauma,musicie przeczekać jednocześnie ją wspierając,z tymi chusteczkami super pomysł,jeżeli w ogóle będzie chciała o nich słyszeć a co dopiero kupować
mimo wszystko powinna rozmawiać z psychologiem,albo przynajmniej wy porozmawiajcie
informuj nas na bieżąco
ściskam serdecznie |
kama
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-02-26, 11:34 Temat: Mięsak Ewinga, siostra |
monika1901,
nutridrinki mają wstrętny smak,przynajmniej dla mnie
ale skoro Kasia zaczęła jeść to dobry znak,może później jakiś jogurcik,potem kotlecik
co do humorków nie ma się co dziwić,normalnie jest ciężko nadążyć za humorami nastolatka a co dopiero chorego
najlepiej to się nie rozczulać za dużo,ale z drugiej strony jak tego nie robić
znajdziecie sposób na opanowanie tego żywiołu,Kasia też musi rozumieć,że jest szansa na wygranie tej walki,nie może was widzieć smutnych,musicie ją mocno mocno wspierać
ściskam serdecznie |
kama
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-02-25, 15:30 Temat: Mięsak Ewinga, siostra |
monika1901,
może nutridrinki zdoła wypić,rzeczywiście kolejna chemia tuż tuż.....
nie dobrze będzie jeśli osłabnie
ściskam serdecznie |
kama
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-02-24, 13:25 Temat: Mięsak Ewinga, siostra |
monika1901,
oj przykro mi,że Kasiunia znowu w szpitalu
w domku jednak czuje się bezpieczniej,ale niedługo wróci,to pewnie przejściowe problemy
dziewczyny tylko pozytywne myślenie i żadnego czarnowidztwa
Kasi bardzo by pomógł kontakt z rówieśnikami,troszkę oderwałaby się o kłopotów zdrowotnych
uściskaj ją serdecznie
ty też masz dbać o siebie!!!!!
trzymajcie się kochane |
kama
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-02-15, 20:34 Temat: Mięsak Ewinga, siostra |
monika1901,
mam syna w wieku twojej siostry,nawet nie umiem sobie wyobrazić co czujecie
dobrze,ze już jest leczona,chemia mimo,że uciążliwa daje szanse i nadzieje
trzymam kciuki i będę się za nią modlić
dobrze,że ma takie ogromne wsparcie,myślę,że nasi forumowicze prześlą wam moc dobrej energii
jestem z wami,przytulam mocno i trzymam kciuki
walczcie!!!!!
to paskudztwo naprawdę można pokonać
ściskam serdecznie |
|
|