1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak szyjki macicy |
kama3221
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 4372
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-01-29, 21:22 Temat: Rak szyjki macicy |
Dzisiaj moja mama dowiedziała się że nie będą jej operować.Jak chce to może zgodzić się na lampy,ale nic więcej nie zrobią bo nowotwór jest za bardzo zaawansowany.Gdy była w poprzednim szpitalu na wycięciu szyjki i pobraniu wycinków lekarz mówił że najpierw musi mieć lampy a później operacje i że nowotwór jest lekko zaawansowany.Nikt nam nic nie mówi czy są jakieś przerzuty czy nie i co dalej mamy robić.Proszę o jakąś radę ,może gdzie się zgłosić(jesteśmy z Łodzi).Moja mama ma dopiero 48 lat a oni mówią że nic nie poradzą. |
Temat: Rak szyjki macicy |
kama3221
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 4372
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-01-29, 17:43 Temat: Rak szyjki macicy |
Witam
Dzisiaj moja mama odebrała wyniki ze szpitala w których napisane jest
carcinoma planoepitheliale g-2 oraz carcinoma planoepitheliale partim necroticoms.
Wiem tylko od pielęgniarki że jest to nowotwór zaawansowany i że mama musi jak najszybciej poddać się leczeniu.
Dlatego proszę o przetłumaczenie wyników i o informacje dotyczące tego rodzaju nowotworu min. jakie są rokowania.
Z góry dziękuję |
|
|