1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 4
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: pierwotny rak wątroby HCC
karol2012

Odpowiedzi: 183
Wyświetleń: 162355

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2016-11-14, 12:39   Temat: pierwotny rak wątroby HCC
Żegnaj przyjaciółko.....
karol2012

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2016-01-19, 15:18   Temat: pierwotny rak wątroby HCC
Coś mi się wydaje, że nie masz do końca racji w mojej następnej histopatologii mam dodatkowo jeszcze inny wariant..

[ Komentarz dodany przez Moderatora: majkelek: 2016-01-20, 10:05 ]
Mnie nie interesuje co Ci się wydaje, mnie interesują fakty i tych się trzymajmy, szczególnie w cudzych wątkach merytorycznych.

karol2012

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2016-01-19, 12:12   Temat: pierwotny rak wątroby HCC
Nie wiem jak ci dodać otuchy bo z HCC to tylko my dwoje zostaliśmy tutaj tak długo.
Ja swojego 13 z kolei guza trzymam w ryzach od 2 lat. Ale jak wiesz ja wybrałem inną drogę..
karol2012

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2012-08-28, 15:42   Temat: pierwotny rak wątroby HCC
Jezu.... ja myslalem ze moja 7 letnia walka z nowotworem HCC ; 4 operacje ,10 guzów
wycietych lub termoablowanych, w tym rekordowy 20cm, 2,3kg to wynik godny szacunku... ty swoją ponad roczną walką zainponowałaś mi niebotycznie.....
Powiem tak, myslę, że jak troche ochłonę po tym co dziś przeczyałem postaram się wyciągnąc cię z tej matnii.....

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron