1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 3
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak drobnokomórkowy płuca lewego z przerzutami do prawego.
kubanetka

Odpowiedzi: 56
Wyświetleń: 24676

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-11-25, 08:21   Temat: Rak drobnokomórkowy płuca lewego z przerzutami do prawego.
Tak mi strasznie przykro, śledziłam cały czas Waszą historię ....

Trzymajcie się dzielnie...
kubanetka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-11-07, 22:45   Temat: Rak drobnokomórkowy płuca lewego z przerzutami do prawego.
Mam nadzieję, ze to osłabienie to wynik chemioterapii.
Ja też czasem słabnę już w walce z chorobą - na początku wywalczyłam szybka radioterapię, chemioterapię. Teraz ( tata jest po 4 te chemii) nie chodzę do lekarza onkologa, gdy Tata jest na oddziale, bo wiem, że nic nie jestem w stanie od niego uzyskać. On podaje tylko to co nauka była w stanie dać chorym i nic więcej nie moze zrobić.
Teraz zaczynam walczyć o to, zeby osoby z Hospicjum stały się bardziej aktywne, bo jakieś ierne mi się wydają i szczerze póki co nie jestem zadowolona z ich pracy.

Skoro Twoja mama ma siłe, to niech walczy, uważam,że bardzo dobrze......

Ty również napewno będziesz walczył, zeby Tata nie cierpiał - to jest najważniejsze!!!!!
kubanetka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-09-27, 14:51   Temat: Rak drobnokomórkowy płuca lewego z przerzutami do prawego.
Ja nie mam wiedzy kompeksowej, ale wiem ze niektóre leki mogą wywoływać takie skutki uboczne np. dexamethazon. Jeśli tata przyjmuje taki lek, może tak wysoki poziom cukru jest tym spowodowany.

Co do nerwowości to niestety pewnie każdy z nas się z tym zmaga. Jest to straszne, tylko ludzie o silnych nerwach pewnie są w stanie to przetwać bez żadnej łzy i spadku wagi.

Pozdrawiam Cię ciepło

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron