1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: kset79 - komentarze |
kubanetka
Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 7852
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-01-14, 19:51 Temat: kset79 - komentarze |
kset79 napisał/a: | Każdego dnia oswajam się z sytuacją, pierwsza myśl jak się obudzę to - jak czuje się dziś mama, czy coś ją boli. To jest silniejsze ode mnie. |
Mam dokładnie tak samo, też się martwię, cięzko to wszsytko przechodzę.
Już sama wiem, ze nie ma sensu się zadręczać, bo i tak, jak to się mówi, co ma być to będzie, ale to jest własnie silniejsze ode mnie i się źle z tym czuje.
Trzymaj się mocno!!!
Nas zastała choroba bardzo gwałtownie, Tata przestał chodzić :(
trzeba sie jednak cieszyć, że można jeszcze posiedzeić, poprzebywać razem, to jest teraz wielka wartość. |
Temat: kset79 - komentarze |
kubanetka
Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 7852
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2010-12-30, 21:28 Temat: kset79 - komentarze |
Również wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Tak to własnie jest, że mimo choroby, staramy się szukać pozytywnych aspektów życia, obecnie doświadczającego nas. Człowiek jest stworzony do radowania się, ból męczy i osłabia i wtedy człowiek szuka rozwązania, co może zrobić w tej okropnej sytuacji
Prawie zawsze dochodzi się do wniosku, że jedyne co zostało, to cieszyć się z pozostałych współnych dni.
To dobrze, że potraficie się czasem oderwać od tych smutnych spraw. To daje siłę.
Trzymaj się mocno!!!! |
|
|