1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
kubanetka
Odpowiedzi: 588
Wyświetleń: 256648
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-06-13, 12:55 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Jeśli w szpitalu Aniu mają problem z tą pościela ( co dla mnie jest jakieś dziwne), może sami jakąś przynieście.
Chciałam Ci życzyć dużo siły z tym trudnym czasie, mam nadzieję, że operacja przyniesie oczekkiwany skutek. |
Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
kubanetka
Odpowiedzi: 588
Wyświetleń: 256648
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-04-29, 20:54 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Nadziejo,
Czytam juz od jakiegoś czasu Twoje zmagania z chorobą Mamy, więc pozwolę sobie wrzucić swoje co nieco.
Nie chce Cię wprowadzać w błąd, ale lekarze mogli nie mieć odwagi powiedzieć mamie, ze niestety nie mogą jej pomóc. Często tak robią lekarze.
Choć nie oznacza to, ze tylko miesiąc pozostał mamie - lekarze niestety skończyli leczenie, bo nie widzą sensu jej podawania, pewnie więcej by zaszkodziło to niż pomogło:(:( To jest ogromnie bolesne stanąć w obliczu takiej sytuacji. Bardzo Ci współczuję. Ale nadzieję, że Twoja mama będzie jeszcze trochę walczyła z tą chorobą.
Dużo siły! |
|
|