1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: potrzebuje pomocy |
ma_ka
Odpowiedzi: 85
Wyświetleń: 22651
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-27, 18:39 Temat: potrzebuje pomocy |
Wiesz co Kasiu? Ja jestem w szoku. Nigdy sie z takim chamstwem, tak - chamstwem u lekarzy nie spotkałam. Byli bardziej lub mniej kontaktowi, ale nigdy chamscy. Kasiu, moim zdaniem moze powinnaś ostro postawić sprawę? Tak nie może być, zeby lekarz tak się zachowywał wobec pacjenta.
A co do raka drobnokomórkowego to wiem tylko tyle, że chemia na niego przeważnie działa. To chyba dobra wiadomość na te chwilę...To takie wtrącenie.
Pozdrawiam cię serdecznie:) |
ma_ka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-27, 18:06 Temat: potrzebuje pomocy |
Kurczę, co to za lekarz? Masz prawo mieć te papiery i juz, nie powinno go obchodzić po co. Co za ludzie. Trzymaj się i nie daj sie(ale mi się zrymowało). Pozdrawiam. |
ma_ka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-11, 20:53 Temat: potrzebuje pomocy |
Witaj:) Musisz za wszelką cenę ponaglic tatusia, w tej chwili czas to pieniądz. Liczy się każda minuta. Niech go najpierw zdiagnozują, tak mu powiedz, a o reszcie sam zadecyduje. Drobne kłamstewko i wodolejstwo w takiej sytuacji wskazane. Widać, że twój tatuś to uparta bestia. Trzymam kciuki, zeby się powiodło. Powodzenia:) |
|
|