1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Dlaczego dodatkowe barwienie wycinka |
mada40
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 8548
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2018-05-25, 18:22 Temat: Dlaczego dodatkowe barwienie wycinka |
Dziękujy, jestem wdzięczna za odpowiedz |
mada40
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2018-05-25, 17:47 Temat: Dlaczego dodatkowe barwienie wycinka |
witam Państwa
pisze ponieważ odchodzę od zmysłów, moj mąż miał usuwanego guza z przedramienia, dzisiaj sie dowiedzielismy ze wyniku histopat. Nie ma bo wycinek zostal poddany dodatkowemu barwieniu, szukalam w necie ale niestety nie znalazłam fachowej odpowiedzi, dlaczego sie te dodatkowe badania wykonuje, czy dlatego ze wyktyli jakas zlosliwa zmiane?
Moze ktos z Panstwa spotkal sie juz z taka sytuacja?
Bede wdzieczna za informacje |
mada40
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2018-05-25, 17:45 Temat: Dlaczego dodatkowe barwienie wycinka |
witam Państwa
pisze ponieważ odchodzę od zmysłów, moj mąż miał usuwanego guza z przedramienia, dzisiaj sie dowiedzielismy ze wyniku histopat. Nie ma bo wycinek zostal poddany dodatkowemu barwieniu, szukalam w necie ale niestety nie znalazłam fachowej odpowiedzi, dlaczego sie te dodatkowe badania wykonuje, czy dlatego ze wyktyli jakas zlosliwa zmiane?
Moze ktos z Panstwa spotkal sie juz z taka sytuacja?
Bede wdzieczna za informacje |
|
|