1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Tata i rak - proszę o pomoc |
magda85
Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 23728
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2017-05-13, 20:50 Temat: Tata i rak - proszę o pomoc |
Te objawy bólu biodra i nóg są zupełnie jak w przypadku mojego Taty w końcu doprowadziły do złamania szyjki kości udowej( mial przerzuty do kości)w bardzo krótkim czasie zresztą.Lekarze chcieli podać radioterapie niestety było już za późno. |
magda85
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2017-05-05, 08:57 Temat: Tata i rak - proszę o pomoc |
Jego zachowanie będzie się zmieniało.U nas było tak ze Tata był bardzo zły nic mu nie pasowało,miał pretensje że lekarze nic nie robią,niestety na wynik histopatologiczny się czeka i dopiero kiedy go mamy można wdrożyć leczenie a stan może pogarszać się z dnia na dzień,mówię o naszym przypadku bo mój Tatuś od momentu diagnozy żył 40 dni. |
magda85
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2017-05-04, 17:04 Temat: Tata i rak - proszę o pomoc |
Mój Tato też tak sie pocil wszystko bylo mokre bywaly też dni że mimo temperatury 27 stopni w pokoju leżał przykry dwiema kołdrani i bylo mu zimno |
magda85
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2017-05-03, 20:46 Temat: Tata i rak - proszę o pomoc |
Witaj
Mój Tato miał podobne objawy kaszel potem ból nóg i biodra, kiepskie wyniki krwi Stan pogarszał sie z dnia na dzień a leczenie można rozpocząć dopiero wtedy gdy lekarze wiedzą dokładnie z czym mają doczynienia.U mojego Taty doszło do złamania kości szyjki udowej przestał chodzić, zdarzył przyjąć tylko paliatywna radioterapie. |
|
|