Autor |
Wiadomość |
Temat: Drobnokomórkowy rak płuc - czy to cud ? |
magdal
Odpowiedzi: 154
Wyświetleń: 66586
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-04-23, 18:44 Temat: Drobnokomórkowy rak płuc - czy to cud ? |
Zapłakałam....mocno tulę do serca. Będę się modlic o siły dla ciebie Elu i niebo dla Twego Słoneczka. |
magdal
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-04-21, 07:40 Temat: Drobnokomórkowy rak płuc - czy to cud ? |
Ella...przytulam...myślę...współczuję...jestem z Tobą. Magda |
magdal
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-04-18, 08:33 Temat: Drobnokomórkowy rak płuc - czy to cud ? |
W mej modlitwie wspomnę Bogu o Was, o Waszym cierpieniu, żeby pomógł i utulił....
Jestem z Wami myślami i sercem...Magda |
magdal
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-04-04, 21:37 Temat: Drobnokomórkowy rak płuc - czy to cud ? |
To może te "zapachy" też były jakimś objawem ?
Trzymaj się Elu. Dużo sił ci życzę... |
magdal
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-04-03, 10:41 Temat: Drobnokomórkowy rak płuc - czy to cud ? |
Nie odpowiem Ci Elu na to pytanie, ale np moja mama ( a tez bierze morfinę) jest bardzo drażliwa na zapachy, praktycznie nic nie mogę ugotować, wszystko jej przeszkadza, otwiera okna i każe wietrzyc mieszkanie. Może faktycznie ma to coś wspólnego z braniem tego leku, ale moze tez tak byc, że pacjenci mają wyostrzony węch i czują nawet odległe zapachy np od sąsiadów, gdzie my tego nie czujemy
Poza tym też zauważyłam, że słuch także...chodzę na paluszkach, a tv tez nie wolno włączyć, nawet podniesione (dla niej) głosy, bo dla nas to raczej są normalne.
Pozdrawiam Magda |
|