1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Ciąża i nowotwór tarczycy / torbieli bocznej szyi |
mamanel
Odpowiedzi: 50
Wyświetleń: 28996
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2011-10-04, 15:44 Temat: Ciąża i nowotwór tarczycy / torbieli bocznej szyi |
Wiadomo już kiedy będzie operacja?
Pozdrawiam serdecznie! |
mamanel
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2011-09-28, 19:49 Temat: Ciąża i nowotwór tarczycy / torbieli bocznej szyi |
asia_nadzieja, nie chciano Cię zarejestrować w Co jako pacjentki pierwszorazowej?
Ja się leczyłam w CO u dr Kiprian i to jest wspaniała lekarka. Spróbuj jeszcze jutro rano zadzwonić do CO na informację i poproś o połączenie telefoniczne z dr Kiprian. Jest to możliwe, bo ja się konsultowałam w czasie leczenia z panią doktor.
Z tego co wiem, najtrudniejsze operacje laryngologiczne wykonuje Szpital Czerniakowski (prof Kukwa, dr Kukwa, dr Sobczyk i inni), szpital w Międzylesiu i Centrum Onkologii.
Pozdrawiam,
mamanel |
mamanel
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2011-09-26, 20:27 Temat: Ciąża i nowotwór tarczycy / torbieli bocznej szyi |
asia_nadzieja, pojedź do CO wcześnie rano, bo kolejka zbiera się już od 7. Bądź przygotowana na czekanie na wizytę przez kilka godzin, ale na pewno będziesz przyjęta tego samego dnia. Nie ma sensu zwlekać.
Trzymam kciuki! |
|
|