Autor |
Wiadomość |
Temat: Mania - komentarze |
mania
Odpowiedzi: 212
Wyświetleń: 62758
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2015-10-16, 12:48 Temat: Mania - komentarze |
kochana spokojnie, spokojnie poczta moja się nie zamyka
DZIĘKUJĘ
a tak na marginesie nie znam decyzji lekarza wczoraj nie mogłam się dodzwonic a dziś nie ma jej w pracy :( |
mania
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2015-02-28, 18:26 Temat: Mania - komentarze |
asia mój guz miał 13 cm. |
mania
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-10-29, 16:21 Temat: Mania - komentarze |
Blisko blisko jakieś 15 km mam nadzieje ze będzie dane nam wypić jakaś kawke
Kochani jestem calyyy czas na tej samej chemii rok temu w listopadzie dzielilam się z Wami dobrymi wiadomościami. 13 llistopada mam kolejne badania i chciałabym przekazać równie dobre wiadomości. Nie ukrywam ze boję się jak nigdy. Dawkę mam zmniejszona bo leukocyty neutrofile wszystko spada. Właśnie jadę w pociągu z kolejnej chemii, rozmawiałam z ppsycholog zrobiła nam taki zabieg relaksacyjny. Świetna sprawa odprężyć się pod kroplowka. Wyobrażać miałyśmy sobie jak ona niszczy raka. Czytala i podazalysmy w myślach za jej wskazówkami. Czuje się dobrze inaczej być nie może mój syn skonczyl 6 lat i mi strasznie kibicuje. Mówi jedź do tej Warszawy musisz. Bo musisz mieć zdrowy brzuszek. Weź sie ogarnij i jedź już. Tak mi mowi. Na życzenia imieninowe również życzył mi zdrowego brzuszka. Więc jak sami widzicie nie moge się poddać. Dla niego jestem i żyje.
Przepraszam za błędy piszę z telefonu a w pociągu strasznie trzęsie. Pozdrawiam wszystkich :* |
mania
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-08-11, 16:56 Temat: Mania - komentarze |
Dzień dobry kochani wiem wiem dawno nie pisałam. powiem tyle że cały czas walczę i mam duży zapas sił choc bywa ciężko:) jestem nadal na tej samej chemioterapii... pozdrawiam i cały czas czytam wsze posty |
mania
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-01-07, 21:41 Temat: Mania - komentarze |
dam, dam jak najszybciej jak sie dowiem co i jak podekrzewam że najwcześniej w czwartek a najpóźniej w następnym tygodniu... pozdrawiam i dziękuje |
mania
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-18, 09:45 Temat: Mania - komentarze |
Małgosiu a jak u mamy było z morfologią? no i jeszce chce sie spytac czy włoski po tym straciła... wiem że to namniej wazne ale ja niedawno peruke ściągnęłam i nie chciałabym jej spowrtem :P pozdrawiam i dziękuję |
mania
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-21, 09:43 Temat: Mania - komentarze |
przestań przecierz nie zaśmiecasz my tu wszystkie jesteśmy razem i każda wypowiedź jest tak samo ważna nawet jeśli nie dotyczy mnie to z uwagą ją czytam bo wiele można się nauczyć od was wszystkich pozdrawiam W PONIEDZIAŁEK WIZYTA U CHIRURGA !!!! trzymajcie kciuki |
mania
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-03-13, 18:00 Temat: Mania - komentarze |
hej krzysiek, znalazłam panią Grażynę na facebooku wieczorem na spokojnie poczytam sobie o niej i o tej fundacji itp napisze wiadomośc, chciałabym miec opinie kilkku osób na mój temat mam nadzieję z e któryś podejmnie właściwą decyzję, a ty jak ja znalazłeś? mój lekarz jest doświadczonym oknokogiem ma duże pojęcie i możliwości ale nie raz zauważyłam że że jest zabiegana i ma mało czasu dla pacjętów to śmieszne by lekarze mieli 5 minut dla pacjęte a resztę czasu jaka by mogli nam poświęcic muszą wypełnieć papierki kserować itp nexawar biore cały czas teraz zrobilłam przerwe bo mnie jakiś wirus zołądkowy podadł ale jeszcze ze 3 dni i zaczynam brać dalej |
mania
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-04-06, 13:52 Temat: Mania-komentarze |
dziękuję !!! synek ucałowany właśnie siedzi obok mnie i się do mnie tuli (na pewno czeka az pozwolę mu pograć na komputerze ) ostatnio się 3mam nawet, chyba wiosna robi swoje, porządki trzeba robić jakieś zakupy nawet nie czuję się chora, skutki uboczne chemioterapii są okropne moja doktor musiała mi zmniejszyć dawkę i jest super mam nadzieje że jak wrócę do normalnej dawki skutki uboczne nie powrócą We wtorek kolejna długa podróż do Warszawy, czas szybko mija..... ale najważniejsze jest to że za miesiąc mój synek ma 3 urodziny i trzeba pomyśleć nad jakąś imprezką i super prezentem od mamy |
|