1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak Breslow IV, przerzuty |
mariusz8917
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 10027
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-07-08, 14:37 Temat: Czerniak Breslow IV, przerzuty |
Hej. Najpierw będą badać Twoje próbki czy masz gen BRAF. Jeżeli będzie to potwierdzone to czeka Cię szereg badań. TK całego ciała, MR głowy, kolonoskopia, badanie fiberoskopem, wizyta u dermatologa, badanie kału i krwi. Ja miałem te wszystkie badania jednak z powodu wznowy w bliźnie zdyskwalifikowano mnie z tego badania klinicznego. Na pewno na początku dostaniesz arkusz z opisem całego badania (35stron) i wtedy decydujesz czy chcesz przystąpić do badania. Jakbyś miał jakieś pytania to pisz na priva choć nie powinno być żadnych bo w CO Cię bardzo dokładnie o wszystkim poinformują. pozdrawiam |
Temat: Czerniak Breslow IV, przerzuty |
mariusz8917
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 10027
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-05-14, 16:36 Temat: Czerniak Breslow IV, przerzuty |
Hej. Ja miałem limfadenektomie szyjną także nie pomogę ale poczytaj forum bo jest dużo przypadków usunięcia węzłów pachwinowych. Każdy pacjent to inaczej znosi...Mogę Ci powiedzieć tylko tyle że bardzo dobrze że leczysz się w CO w Warszawie. Lepiej nie mogłeś trafić |
|
|