1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Gruczolakorak G2 odbytu |
marzena66
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 10336
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2016-08-24, 16:08 Temat: Gruczolakorak G2 odbytu |
Moninki82 napisał/a: | później jeszcze jedno spotkanie 32 sierpnia i decyzja o chemioterapii. |
Czyżby, nowy dzień w kalendarzu a ja nie wiem
Moninki82 napisał/a: | tak bardzo chcę by badania wyszły w normie |
Jesteśmy z Wami i na pewno życzymy z całego serca żeby tak się stało.
Moninki82 napisał/a: | nie ma żadnej informacji że leczenie taty jest tylko paliatywne, |
No jeśli tego nie będzie wpisanego to hospicjum nie obejmie opieką. Podpytajcie zatem lekarza czy leczenie jest radykalne czy paliatywne, żeby czegoś nie zaniedbać.
Moninki82 napisał/a: | być na rybach (ostatnio sam nawet zabrał i zwodował łódkę) lub sprzątać warsztat. |
To nie jest z tatą tak źle , jak już się nie ma siły, choroba wyczerpie to uwierz, że nic człowieka nie interesuje a przejście do łazienki to maraton.
Moninki82 napisał/a: | kupując za ostatnie pieniądze te nutridrinki, że dzięki temu tata wyzdrowieje, |
Nie, nie wyzdrowieje tato dzięki nim, przykro mi, one mają wzmocnić, to wysokoenergetyczny napój odżywczy, który dzięki swojemu składowi zabezpiecza przy wyniszczeniu, osłabieniu dostarczając wszystkie witaminy/minerały potrzebne w dziennym żywieniu i tylko lub aż tyle, nie wyleczy niestety.
pozdrawiam |
marzena66
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2016-08-02, 16:20 Temat: Gruczolakorak G2 odbytu |
Moninki82 napisał/a: | Poradźcie co dalej?? |
Niestety ale przychodzi moment, taki jak powiedział lekarz Moninki82 napisał/a: | najprawdopodobniej "nic" |
Przede wszystkim zadbajcie jak najszybciej, żeby tato został objęty opieką Hospicjum.
pozdrawiam |
marzena66
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2016-06-27, 20:28 Temat: Gruczolakorak G2 odbytu |
Moninki82 napisał/a: | czy ta kuracja wzmacniająca preparatami NUTRI rzeczywiście jest skuteczna, chorzy przybierają na wadze lub chociaż jej nie tracą? |
Nutridrink to wysokoenergetyczny preparat odżywczy. Zawiera wszystkie niezbędne składniki odżywcze i
jest przeznaczony dla wzmocnienia organizmu, może zastąpić posiłek jeśli chory nie je. Nie zawsze chorzy chcą go pić, warto wypróbować różne smaki i dopasować najlepszy. Z moich doświadczeń nie miały wpływu żadnego na wagę, chyba tylko świadomość, że dostarczamy wszystkie składniki choremu, są kaloryczne i wiemy, że coś tam nasz chory zjadł/wypił.
pozdrawiam |
|
|