1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Pomoc w poprawnym odczytaniu wyników |
mike
Odpowiedzi: 164
Wyświetleń: 42316
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-08-18, 22:20 Temat: Pomoc w poprawnym odczytaniu wyników |
witaj,
musicie mieć lekarza prowadzącego, nie dawaj się zbywać miesięcznymi terminami; jeśli wizyta w bydgoszczy zawiedzie, to dla mnie najlepszy torakochirurg w polsce jest w krakowie w szpitalu im. Jana Pawła II, to dr Olechnowicz (został lekarzem roku woj. małopolskiego parę lat temu). obecnie jest konsultantem, ale gdy zobaczył tomografię mojej mamy nakazał, by następnego dnia zrobiono biopsję, mimo, że inny lekarz z tego samego oddziału godzinę wcześniej zapisał mamę na za 2 tygodnie i powiedział, że z tym można żyć; biopsja wykazała złośliwy nowotwór; doktor cieszy się ogromnym szacunkiem. to jest wzorowy oddział. w tym szpitalu nie ma kolejek, pilne przypadki operują w ciągu kilku dni; można go zaczepić nawet na korytarzu i jeśli akurat nie będzie szedł na operację to na pewno nie odmówi ci konsultacji; wiem, że kraków jest daleko, ale jeśli bydgoszcz zawiedzie, co Tobie lub Wam szkodzi pojechać; |
|
|