Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak? Czekam na wynik |
missy
Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 6502
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2022-12-31, 11:30 Temat: Czerniak? Czekam na wynik |
Lingreen,
Nie wiem jak te grudki wyglądają więc nie mogę mieć na ich temat żadnego zdania. A tak w ogóle to najlepiej podobne wątpliwości wyjaśniać u lekarza.
Po wszelkich zabiegach w miejscu blizny, po wyjęciu szwów, mogą się pojawiać różne zgrubienia, zrosty. Jeżeli coś Cię zdecydowanie niepokoi to idź i pokaż bliznę lekarzowi. |
missy
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2022-12-14, 19:00 Temat: Czerniak? Czekam na wynik |
Wynik ok, zmiana łagodna |
missy
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2022-12-14, 18:58 Temat: Czerniak? Czekam na wynik |
|
missy
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2022-12-14, 18:45 Temat: Czerniak? Czekam na wynik |
Lingreen,
Za mały format.
Zanim „upuścisz” zdjęcie wybierz format 500 pikseli, ta opcja jest nad oknem do „upuszczania”. |
missy
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2022-12-14, 17:58 Temat: Czerniak? Czekam na wynik |
Lingreen,
Funkcja dodawania załączników niestety nie działa.
Możesz dodać wyniki jako obrazek tzn.zdjęcie:
- piszesz nowy post, wystarczy nawet 1 słowo, nastepnie przewijasz w dół, klikasz „Podgląd”
- po wyświetleniu się posta w podglądzie ponownie przewijasz w dół i klikasz ”Kliknij aby dodać zdjecie do wiadomości” (zielona czcionka)
Wklejasz zdjęcie w formacie 500 pikseli i już
A jeżeli nie masz ochoty to prześlij na mój mail forumowy i ja wkleję. |
missy
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2022-11-20, 21:18 Temat: Czerniak? Czekam na wynik |
Lingreen,
Trudno nam ocenić jakie procedury w zakresie informowania pacjenta ma miejscu, w którym usuwasz znamiona. Może warto zadzwonić i zapytać skoro nie zrobiłaś tego podczas wizyty. Oczekiwanie na hist-pat może trwać od 2 tygodni do nawet 8. Wiele zależy od tego jak bardzo „obłożone” pracą jest dane laboratorium patomorfologiczne.
Pozdrawiam i trzymaj się. |
|