Autor |
Wiadomość |
Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
niki
Odpowiedzi: 189
Wyświetleń: 82525
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-07, 15:22 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
wspołczuję i przytulam
została pustka i smutek, szczegolnie zaraz po odejściu tej najbliższej osoby nie da się znależć miejsca i nie ma czym tej pustki zapełnić
dla Antoniego |
niki
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-06, 12:54 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
JustynaS1975 napisał/a: | - dopiero dziś po wpisie AdArka tak naprawdę sprawdziłam co znaczą. I to był bardzo odpowiedni dla mnie moment, że je sprawdziłam. Od wczoraj na nowo przerabiam swoje lekcje. Nie jest łatwo, ale te słowa okazały się dobrym 'motorem'. Bardzo za to dziękuję.
A Twojej postawie już padło tyle pięknych słów, że ja nic nowego nie potrafię wymyślić. Piękny, po prostu piękny przykład postawy.
AdArk napisał/a: | Tyle Twoich pięknych, mądrych, wzruszających zdań. |
Pod tym podpisuję się obiema rękami
Johanka napisał/a: | każda chwila jest skarbem. |
dokładnie TAK
AdArk napisał/a: | Johanka, siły dla Ciebie, chociaż ją masz, byle tylko Antoni nie cierpiał.. |
pod tym też się podpisuję |
ja takze się podpisuję pod całością
często jak jest bardzo trudno stajemy i pozwalamy sobie na refleksję,
przemyślenia was wszystkich są piękne bo takie dojrzałe
powstają w chwilach trudnych , kiedy stajemy i wiemy ze nie wszystko zależy od nas , ze jestesmy tylko małym kamyczkiem , iskierka w wszechświecie
dlatego
Johanko cały ten twoj watek jest wielka miłością i walka o tego ktorego kochasz,
jest spokojem i siłą
zyczę ci tego spokoju i siły do konca |
niki
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-04, 16:17 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
jestem z Wami |
niki
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-04, 11:57 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
Johanko Kochana..
smutne to co piszesz
wazne ze nie cierpi, wiem ze to dla was żadne pocieszenie ale spokojnie i godnie wsrod tych ktorzy kochają chyba lepiej się nie da
strasznie mi przykro, tez wierzyłam ze się uda, od początku was czytałam i myślałam
życzę wam siły
macie ogromne wsparcie chociaz tylko duchowe
bardzo współczuję |
niki
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-12-21, 22:21 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
Ja także życzę Wam wspaniałych swiąt
Jak długo będziecie razem, tak długo będzie pięknie
Wasza córka oddaje tylko to co sama dostała, najpierw trzeba dać od siebie miłość szacunek i dobro a potem to Wraca
nauczyliście ją tego |
niki
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-12-20, 22:32 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
czytam od dawna ten wątek
jestem wręcz wzruszona jak walczysz o swojego męża
Nie mów tylko ze wszyscy tak robią- bo nie zawsze i nie aż tyle z siebie dają
Jakim trzeba być wspaniałym człowiekiem żeby walczyć o swoja miłość do konca
na dobre i na złe i ty wypełniasz tą przysięgę bardziej niż można sobie wyobrazić
mam nadzieję że ze teraz córka wniesie trochę ciepła i świeżości i trochę ukojenia dla Ciebie
że chociaż na chwile odpoczniesz
bo ty też jesteś ważna, musisz nabrać sił na dalsze dni
życzę wam spokoju i chociaż stabilizacji choroby
pozdrawiam |
|