Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi przewodowy: mikroinwazja z DCIS cribriforme |
olaczek
Odpowiedzi: 69
Wyświetleń: 40084
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-09-24, 21:10 Temat: Rak piersi przewodowy: mikroinwazja z DCIS cribriforme |
p/s chociaż trudno mi wyobrazić sobie naszą gabę bez laptopa |
olaczek
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-09-24, 21:09 Temat: Rak piersi przewodowy: mikroinwazja z DCIS cribriforme |
asia19 napisał/a: | , walczy tam z alergią na onko-pacjentów |
niech uczą się z onko-pacjentami żyć
w końcu nikt nie obiecywał nikomu łatwej pracy |
olaczek
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-09-24, 20:33 Temat: Rak piersi przewodowy: mikroinwazja z DCIS cribriforme |
podnoszę pytanie
napisz coś gabo |
olaczek
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-09-11, 11:14 Temat: Rak piersi przewodowy: mikroinwazja z DCIS cribriforme |
Ja mam tylko jeden komentarz (i z góry przepraszam i forumowiczów i moderatorów k....
Też często jestem zmęczona, mam w pracy urwanie głowy, nie mam czasu iść do toalety, zjeść drugiego śniadania .... ale to mój problem a nie moich klientów ... zawsze mogę zmienić pracę ! |
olaczek
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-09-06, 19:49 Temat: Rak piersi przewodowy: mikroinwazja z DCIS cribriforme |
Gabo, jeżeli tak asertywne i świetnie wyedukowane pacjentki napotykają na taką ścianę, to aż strach myśleć co się dzieje z typem pacjenta "przepraszam, że żyję". Powodzenia w dotarciu do mądrego i ludzkiego chirurga. |
olaczek
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-07-10, 17:17 Temat: Rak piersi przewodowy: mikroinwazja z DCIS cribriforme |
gaba napisał/a: | Może zacznę myśleć o inhibitorach aromatazy |
onkolog proponował ci arimidex? |
|