1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Clark III breslow 1mm |
pchelka73
Odpowiedzi: 42
Wyświetleń: 15616
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-01-31, 12:24 Temat: Clark III breslow 1mm |
wlasnie pije kawe i podjadam czekolade na swoje usprawiedliwienie dodam, ze gorzka....ale masz racje trzeba z tym skonczyc- latwo nie bedzie bo w moim przypadku to juz jest nalog |
pchelka73
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-01-29, 21:15 Temat: Clark III breslow 1mm |
ja mam to samo- moge zyc tylko na slodyczach. co dzien obiecuje sobie, ze od jutra koniec z tym, ale.................co do statystyk- nigdy ich nie czytam ,bo mnie przerazaja. zreszta statystyki sobie, a zycie sobie. czytajac to forum widac, jak podstepna i nieprzewidywalna to choroba a co do przytoczonych przez Ciebie statystyk, to tak sie zastanawiam- co najmniej 5 lat, a co potem? czy z kazdym kolejnym rokiem nasze szanse na zycie maleja??? czasem strach mnie paralizuje, ale o tym juz pisalam pozdrawiam i zycze nam zycia na przekor statystykom |
pchelka73
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-01-28, 17:59 Temat: Clark III breslow 1mm |
dzieki za odpowiedz......myslalam, ze jestes pod opieka warszawskiego CO. jestem ciekawa, jak bedzie wygladala moja kontrola? czy bede miec czas na zadanie jakichkolwiek pytan lekarzowi, bo ostatnio bylam rozczarowana- lekarz w ogole nie mial dla mnie czasu, wlasciwie to przyjela mnie pielegniarka ja tez jestem usiana pieprzykami i zaczynam wpadac w histerie- czy sie zmieniaja czy sie powiekszaja......oszalec mozna pozdrawiam |
pchelka73
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-01-25, 12:25 Temat: Clark III breslow 1mm |
witaj, zastanawiam sie czy byles juz na wizycie kontrolnej w CO ? jesli tak napisz, jak to wyglada- ja mam taka wizyte 22.02 i zastanawiam sie, co mnie czeka moim lekArzem prowadzacym jest dr Salamacha......co prawda ( kiedy bylam po wynik docinki i wartownika) nie zlecil mi zadnych badan, ale ja oczywiscie nie moge spokojnie wysiedziec i zaczelam je robic na wlasna reke.....napisz prosze, jak to jest u Ciebie. POZDRAWIAM |
|
|