1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak endometrium |
pixi
Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 10531
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2009-02-14, 00:12 Temat: Rak endometrium |
Klara napisala
I jeszcze GLUPIO zapytam - dlaczego, do cholery, to ja mam bez przerwy kombinowac, jak sobie pomoc, czy sie uchronic, skoro od 1,5 roku niby jestem pod "opieka" rzekomo najlepszej w Polsce instytucji od tych spraw...? o radioterapie stoczylam regularna wojne polaczana z elementami zwyklego przekupstwa, nie bedac w dodatku calkiem pewna, czy chce ryzykowac uszkodzenia jelit i pecherza. Podobno nie bylo akurat aparatu do naswietlan dla osoby o mojej posturze, a lekarz mnie dodatkowo straszyl w/w konsekwencjami - to nie bylo uprzedzanie o konsekwencjach, to bylo STRASZENIE I ZNIECHECANIE, choc wiem, ze w moim przypadku radioterapia jest standardowym leczeniem pooperacyjnym. Jestem juz POTWORNIE zmeczona tymi szystkimi "podchodami" i nieustannym kombinowaniem... To nie jest walka z choroba, to jest walka z systemem i zwykla ludzka niezyczliwoscia, co w przypadku tej akurat choroby jest szczegolnie trudne
Ciekawe., czemu chodzi mi po glowie to samo pytanie...
pozdrawiam |
|
|