1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Uczucie wymiotne |
plamiasta
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 9046
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2012-03-03, 20:49 Temat: Uczucie wymiotne |
ale wit z grupy B działają przecież nowotworząco , zarówno na dobre komórki ale tez i te rakowe.... hemoglobina nie jest taka zła raczej...
proś o konsultacje jakieś ..nie wiem |
plamiasta
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2012-03-03, 19:48 Temat: Uczucie wymiotne |
anemia z jakiego powodu jaka?
a czemu przed wypadkiem nie byłeś u onkologa?
jak masz anemię to czy bierzesz żelazo? |
plamiasta
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2012-03-03, 16:14 Temat: Uczucie wymiotne |
badanie krwi w kierunku bakterii helibakteropylori nie wiem czy dorz napisałam
miałeś badania krwi wszystkie to znaczy jakie??????????
ja sobie jeszcze tylko myślę i mam pytanie bierzesz jakieś leki ? może o skutek uboczny ich zażywania?
masz jakiś posmak w ustach?
nie zmieniło Ci się nic w kolorze skóry lub wygląd włosów?
masz zgagę?
masz nie świeży oddech?
palisz?
pijesz\piłeś? |
plamiasta
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2012-03-03, 15:04 Temat: Uczucie wymiotne |
też mam znacznie pogrubienie żołądka . może masz wrzody? teraz taka pora dla wrzodowców. jak możesz zrób badanie z krwi . bo testu z apteki nie polecam. możesz nawet prywatnie krew zrobić koszt porównywalny do testu aptecznego |
plamiasta
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2012-03-03, 13:21 Temat: Uczucie wymiotne |
wiesz ja nie miałam chemii ale po operacjach i w między czasie nie jadłam a po tem było mi tak jak opisujesz , nie wiem dlaczego tak u Ciebie się dzieje, może trzeba pogłębić diagnozę?
powiem tylko że mi pomogło na początek tictaki smotkałam , suchary bieszczadzkie, krążki chlebowe nie wiem jak się pisze ale mówi bejkrols,
to mi pomogło na początek zresztą pani z sali co wymiotowała po chemii tak samo pomogło, i wiesz co ja jeszcze nie wymiotowałam po frytkach.... wiem nie jest to zdrowe ale tylko to mogłam jeść, i tak po malutku ,powolutku jakoś miałam ochotę na inne jedzonko |
|
|