1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 35
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: ewka1 - komentarze
plamiasta

Odpowiedzi: 626
Wyświetleń: 88342

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2015-12-06, 20:55   Temat: ewka1 - komentarze
tylko się cieszyś i świętować :) :-D :flower: ::thnx:: ::dance:: ::dance::
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2015-01-04, 23:53   Temat: ewka1 - komentarze
Wzajemnie kochana
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2013-11-15, 00:05   Temat: ewka1 - komentarze
ja nawet na to nie patrze....
jakoś zbyt wrażliwa jestem ostatnio
za mocno przżywam takie rzeczy... a kiedyś w wolontariacie jak byłam zawsze byłam w pierwszej grupie pomocników
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2013-08-26, 21:19   Temat: ewka1 - komentarze
kazdy by napisał ale z tych tu by więcej napisało wspierających niz chorych wiec grzecznie mogę pozdrowić powiedzieć że pamiętam i zaprosić na priw :)

żeyby już więcej wojen nie było :)
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2013-02-27, 10:18   Temat: ewka1 - komentarze
ja pierwsze zaczyny wywalałam, kiedyś sąsiadka mi popowiedziała że mam schować go do półki w kuchni - zrobiłam to....
:?ale?: tak pięknie się rozrósł że zaczą żyć własnym życiem był wszędzie półka blat podłoga pachnialo też w całym domu kilka dni...

więcej już nie spróbowałam a mąke porozdawałam sąsiadkom
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2013-01-15, 05:43   Temat: ewka1 - komentarze
jak piekarnik jest dobry to uda Ci się, ja ostatnio zmieniłam i o wiele lepiej piecze i w ciastach zakalców nie ma
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-11-06, 08:39   Temat: ewka1 - komentarze
hej Ewcia moja rodzinka też jest liczna tak żaby każdego kuzyna i ciotki zapraszać na wesele wychodzi około 190 osób.
pamiętam każde święta w domu rodzinnym zawsze około 30-40 osób było. ech.... dzisiaj na święta zostało tam 4 osoby, każdy założył rodziny powyjeżdżali najbliżej jestem ja 300km . a i tak jestem tam minimum raz na 2 lata

jedyne co to to ze od 8 lat jest jakaś mała kinder niespodzianka co roku
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-10-25, 19:01   Temat: ewka1 - komentarze
serdecznie nie merytoryczne pozdrowionka i ciepłe buziaki od naszej gromadki
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-09-03, 20:41   Temat: ewka1 - komentarze
Romuś to się wynosi z domu.

ostatnio czekałam na autobus, wracałam do domu po badaniach, trzęsłam sie z głodu bo wytrzymali mnie do 16 na głodówce, kupiłam bułkę i jadłam na przystanku prawie słaniałam się tak mnie wymęczyli a pod wiatą ( padał deszcz) siedziały same staruszki z torebkami na siedzeniach żadna nie zdjęła i nie powiedziała usiądź, nawet jak poprosiłam to warknęły że nie mam wychowania, że młoda jestem to mogę postać

więc nie dziwić się ich dzieciom czy wnukom
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-08-30, 20:28   Temat: ewka1 - komentarze
oj Ewuś.... ściskam mocno
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-08-29, 14:52   Temat: ewka1 - komentarze
wiesz że nie wiem jak to dokładnie było... chyba tak zwani ,,zusy,, to byli Ci z NFZ??? wiem że jak robiło sie plany jak kogo i kiedy rozmieścić przy nazwisku było ubezpieczenie z KRUS , ZUS PRYWATNY
i sama już nie wiem co z tym NFZ A TO NIE JEST TAK ŻE NFZ TO JEST ZUS + KRUS?
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-08-29, 10:46   Temat: ewka1 - komentarze
Tobie też miłego dnia.

ps jak masz zwolnienie ciągnij ile sie da, dobra kawa czasami zadziała, choć większość lekarzy idzie na rękę i daję -przeciąga zwolnienia i tyle.

w tym sanatorium co ja pracowałam KRUSy ;) nie dopłacali nic -mieli po prostu turnus 14dniowy, A ZUSy ;) miały 18 lub 21dniowe , więc to może zależy od miejsca? nie wiem? teraz tez mogło się pozmieniać .

były jeszcze prywatne osoby ale oni jakoś inaczej też byli liczeni , nigdy nie doszłam z tymi rachunkami np 2 prywatne osoby maja 2 zabiegi jeden płacił 15 zł a 2 20 zł ... może chodziło im o to ile dni przebywał?

jestem ciekawa gdzie trafisz, bym się śmiała jakbyś trafiła do ,,mojego,, sanatorium
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-08-28, 04:29   Temat: ewka1 - komentarze
kochana jesteś w zus czy krus?
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-28, 09:59   Temat: ewka1 - komentarze
czy ja zawsze juz będę pisała że podpisuje się pod tym co Roman napisał rekoma nogami i głową :-D

to już zaczyna być nudne... :roll:

ale nie zmienia faktu że mam takie same przemyślenia jak Roman i w większości jak czytam jego posty odnoszę wrażenie że one są moimi myślami . przemyśleniami ...

pozdrawiam bardzo chłodno dzisiaj wszystkich zaglądających tu ;P ;P ;P
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-25, 08:11   Temat: ewka1 - komentarze
ja kupiłam dzisiaj oprysk i działa bo w tym roku nie do wytrzymania to było . nawłaziło ich mimo fianek w drzwiach i siatkach w oknach.

Strona 1 z 3
Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron