1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 2
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Jak długo mama będzie się tak męczyć?
plamiasta

Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 35299

PostDział: Opieka paliatywna   Wysłany: 2013-02-11, 10:27   Temat: Jak długo mama będzie się tak męczyć?
pomyślcie o chorym. Wy go stracikliście a mu juz jest lepiej nie boli go nic , nie trzymaj go kajdany chorego ciała. nie móię że sa w niebo bo ja w nie nie wierzę ale wiem że ONI sa z nami i jedyne co możemy zrobić dla nich to żzyć dalej oni nie zaznają tak spokoju widząc że ich śmierć przysparza wam bólu , oczywiście początki są trudne , można ścianę gryźć ale trzeba iść dalej
nie przejmujcie się że nie możecie wkładać czarnego. żałobe nosi się w sercu puki człowiek pamięta o tym 2.

nie mówię żebyście chodzili teraz na dyskoteki cieszyli sie ale zróbcie coś dla siebie

ja straciłam kiedyś bliska osobę i wiem jak to jest, ale też jak czytam że po stracie bliskiej osoby wam jest coraz gożej bo umieracie z tęsknoty jest mi jakoś dziwnie, mam poczucie winy że jestem chora, że obciąże tym swoje małe dzieci, męża.
ja choć chcę żyć i to bardzo to smierć jest w pewnym stopniu czyms na co czekam, est dla mnie wybawieniem od bólu, i chciałabym żebyście tez na to spojrzeli od tej strony
  Temat: Jak długo mama będzie się tak męczyć?
plamiasta

Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 35299

PostDział: Opieka paliatywna   Wysłany: 2012-12-18, 05:19   Temat: Jak długo mama będzie się tak męczyć?
::rose::

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron