Autor |
Wiadomość |
Temat: cellulae carcinomatosae microcelluleres |
romka
Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 61642
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-03-01, 20:31 Temat: cellulae carcinomatosae microcelluleres |
Magda, przepraszam ze nie potrafiłam Cię wespszeć w dniu smierci Twojej mamci,ale mimo tego,ze się nie znamy,cały czas sledziłam historie choroby ,codziennie myslami byłam z Wami i tak sie przyzwyczaiłam do Ciebie jak byśmy byli w rodzinie .Smierc mamy bardzo mnie wzruszyła ,czułam sie tak jakby odszedł członek mojej rodziny i nie wiedziałam co mam napisac.
Magda a teraz zadbaj o siebie ,dużo zdrowia życzę a reszta sama się ułoży. |
romka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-02-04, 16:29 Temat: cellulae carcinomatosae microcelluleres |
Madziu,przykro mi bardzo
Nie wiem nawet co mam napisać
|
romka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-01-24, 16:23 Temat: cellulae carcinomatosae microcelluleres |
Madziu,podajesz mamie herbate z pokrzywy? mi mówiła pani doktor w CO zeby mąz pił codziennie szklaneczkę ,ze pomaga na nerki i mąż bedzie czesciej sikał.
Kochana może porozmawiaj z lekarzem by zapisał mamie jakieś sterydy,nie wiem jak Wam moge pomóc a tak bym chciała |
romka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-12-27, 19:01 Temat: cellulae carcinomatosae microcelluleres |
Dziewczyny,z tego co wiem to tesciowi jak puchly nogi to pani doktor kazała robic okłady,takie solidne z wody bornej ,nasączyc mocno wate i przykładac , u nas to pomogło. |
romka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-12-13, 22:41 Temat: cellulae carcinomatosae microcelluleres |
Magda, jak po wizycie u onkologa ?
Pozdrawiam Was cieplutko i sciskam |
romka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-11-22, 13:23 Temat: cellulae carcinomatosae microcelluleres |
Magda.
Nie umiem Ci nic doradzić ale życzę duużo siły i cierpliwości. |
romka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-10-09, 16:03 Temat: cellulae carcinomatosae microcelluleres |
Magdal,co u was nic nie piszesz.
Pozdrowionka dla mamy. |
|