1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 12
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: magdal - komentarze
romka

Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 16549

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2014-01-29, 21:33   Temat: magdal - komentarze
Magda,co u Was? odezwij się |przytula|
romka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2014-01-26, 19:18   Temat: magdal - komentarze
Magda, również życzę Ci dużo siły i cierpliwosci.
Wiem kochana,ze jestes już zmęczonam ale Wierzę ze dasz rade,musisz.
Jestem z Tobą. :-( :-(
romka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2014-01-25, 20:51   Temat: magdal - komentarze
Lidia Bieńkowska napisał/a:
magdal, jestem z Tobą i trzymam mocno za siłę, której tak bardzo teraz potrzebujesz.

Ja też.
romka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2014-01-23, 21:31   Temat: magdal - komentarze
Magda,kochana ja nic madrego Ci nie doradze bo moja wiedza jest uboga ,ale wiedz ze nie ma dnia zebym o Was nie myslała i zawsze wieczorem modle sie też o zdrowie Twojej mamy i siłe dla Ciebie.Mimo,ze sie nie znamy ale wiem ze jestes dobrym człowiekiem.Mimo wlasnych problemów wspomagasz innych. :/pociesza:/
romka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2014-01-22, 20:11   Temat: magdal - komentarze
Magda,co u Was ? zaczynam sie martwic :-(
romka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2014-01-12, 22:55   Temat: magdal - komentarze
Renata66 napisał/a:
Dasz radę. Wierzę, że z Twoją wrażliwością, której ułamek poznałam tu na forum, poradzisz sobie w tej sytuacji.

Też tak mysle Magda jestem z Tobą |przytula|
romka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2014-01-11, 19:15   Temat: magdal - komentarze
magdal napisał/a:
Czyta że wyniki są dobre i że jest zdrowa, nagle nie wie co znaczy słowo : paliatywna czy że wątroba ma zmiany meta

Madziu,a może mama myśli,że skoro Ty kochana nie rozmawiasz z nią o jej rokowaniach to Ty byc może nie wiesz prawdy a Ona nie chce Cie martwic i udaje,ze nie wie.
Pamietam doskonale jak moja siostra chorowała,też była wykształcona i bardzo inteligentna do samego konca swiadoma a nidgy nie chciała rozmawiac ze mną o rokowaniach.Raz tylko zapytała mi sie ze gdyby cos jej sie stało czy zaopiekuje sie jej dziecmi bo one miały by tylko mnie bo na ojca nie moga liczyc.A może miała taką nadzieje że wyjdzie z tego ?nie dopuszczała takich mysli .wiem to doskonale ponieważ nie uporządkowała spraw majątkowych,byli w miare zamożni,wiedziała jakiego h...a ma męza i nie zrobiła nic aby zabezpieczyc dzieci,przez okres 5 lat po jej smierci tam już nie było nic. Do dnia dzisiejszego zadaje sobie pytanie co on zrobił z ta kasa,ponieważ ja wtedy gdy siostra zmarła nie mogłam zrobic już nic ,patrzyłam i serce mi pekało z żalu,a szwagierek kazał odczepic mi sie od Jego pieniędzy i smiał mi sie w twarz.Teraz żałuję ze z nią nie rozmawiałam na te tematy,ale wtedy nie byłam w stanie jej powiedziec ze ona umiera [krzyk] [zalamka]
romka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2014-01-10, 20:40   Temat: magdal - komentarze
magdal napisał/a:
A co ja mogę?Jeszcze mogę?

Madziu,nie mozesz tak myslec :uuu: |SModM| ,dobrze wiesz ,ze robisz wszystko co w twojej mocy,mama na pewno to wie i jest z Ciebie bardzo dumna.
Scikam i pozdraziam.
romka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2014-01-09, 22:12   Temat: magdal - komentarze
Magda,codziennie mysle o Was i trzymam kciuki za Ciebie i Twoją mame.
Pozdrawiam ciepło i sciskam.
romka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2013-12-25, 19:21   Temat: magdal - komentarze
Magda,SIŁY, WIARY, NADZIEI i RADOŚCI życzy Romka z rodzinką :)
romka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2013-10-22, 19:01   Temat: magdal - komentarze
Magda, |przytula|
romka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2013-08-11, 14:16   Temat: magdal - komentarze
magdal jak dziś mama się czuje?
Pozdrawiam, trzymajcie się kobietki ...
Razem możemy więcej :)
Mama może być dumna z takiej córki...

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron