1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak gardła górnego z przerzutami |
sara
Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 19312
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-12-05, 08:05 Temat: Rak gardła górnego z przerzutami |
Szczere wyrazy współczucia
Musiałam zetknąć się z Twoim tatulkiem, bo byłam przyjęta w tym samym dniu na oddział co on. Trzymaj się, dbaj o mamę i o siebie. |
sara
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-09-25, 09:05 Temat: Rak gardła górnego z przerzutami |
Justo, fajnie, że potrafisz wrócić do dawnych lat kiedy Ty byłaś dzieckiem a tata zdrowym człowiekiem pełnym zapewne sił i planów. Zdrowi ludzie nie zdają sobie sprawy jak ogromnie ważne jest okazywanie człowiekowi choremu miłości. Po prostu. Jest czas gdy po diagnozie i szoku wszyscy mobilizują się aby pomóc, aby walczyć, ale kiedy już zrobiono co zrobić było można wówczas trzeba dać całą miłość jaką w sobie się ma i cieszyć z tego, że dać ją można póki ten człowiek żyje. Niemoc i bezradność zamknąć w sobie. Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą....Te słowa mają moc szczególną w chorobie nowotworowej, bo nigdy nie wiadomo kiedy skończy się remisja a zacznie wznowa. |
sara
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-08-17, 08:25 Temat: Rak gardła górnego z przerzutami |
Na pocieszenie pozwolę sobie wkleić anonim brazylijski. Myślę Justo, że wiedzę jaką masz nie możesz zachowywać tylko dla siebie.
We śnie
szedłem brzegiem morza
z Panem
oglądając na ekranie nieba
całą przeszłość mego życia.
Po każdym z minionych dni
Zostawały na piasku dwa ślady -
mój i Pana
Czasem widziałem tylko jeden ślad
Odciśnięty w najcięższych dniach mego życia.
I rzekłem:
"...Panie postanowiłem iść zawsze z Tobą,
Przyrzekłeś być zawsze ze mną;
Czemu zatem zostawiłeś mnie samego
Wtedy gdy mi było tak ciężko???
Odrzekł Pan
"..Wiesz synu, że cię kocham
I nigdy cię nie opuściłem.
W te dni gdy widziałeś jeden tylko ślad,
ja niosłem ciebie na moich ramionach" |
|
|