1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 2
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: SILNY NIEUSTAJĄCY KASZEL, JAKNIE BADANIA?
sara

Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 10654

PostDział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny   Wysłany: 2013-11-14, 14:01   Temat: SILNY NIEUSTAJĄCY KASZEL, JAKNIE BADANIA?
Na to wygląda...A co dziwne żeby rtg płuc sobie zrobić obojętnie czy prywatnie czy na NFZ to trzeba mieć skierowanie bezwzględnie, bo ...ochrona radiologiczna czy cóś tam a tu?
Ot czeska logika.
:?ale??:
  Temat: SILNY NIEUSTAJĄCY KASZEL, JAKNIE BADANIA?
sara

Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 10654

PostDział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny   Wysłany: 2013-11-14, 12:48   Temat: SILNY NIEUSTAJĄCY KASZEL, JAKNIE BADANIA?
No nie wiem.... Robiłam kilka tomografii prywatnie i nikt nigdy nie pytał mnie o skierowanie.... Kazano przynieść aktualne wyniki badań mocznika i kreatyniny i kasę. Za pierwszym razem kiedy robiłam TK i MR nikt mnie o skierowanie nie pytał. Przy następnych pytano o wcześniejsze TK do porównania, ale na tym koniec. Prywatnie robiłam TK twarzoczaszki, płuc i jamy brzusznej wszystko z kontrastem za swoje pieniążki oczywiście w różnym czasie. Faktem jest, że TK płuc kosztuje i u nas podobnie 370 zł plus 50 zł kontrast.
Najlepiej wybierz ośrodek, w którym mają doświadczenie w opisach i zapytaj. Ze swojego doświadczenia wiem, że opis też trzeba umieć zrobić. Samo wydanie pieniędzy z własnej kieszeni nie gwarantuje fachowości.
Pozdrawiam ciepło.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron