Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak gruczołowo-torbielowaty ślinianki |
sarenka
Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 20602
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-01-31, 14:43 Temat: Rak gruczołowo-torbielowaty ślinianki |
Majax napisał/a: | Mąż idzie jutro do szpitala | -
|
sarenka
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-01-28, 14:44 Temat: Rak gruczołowo-torbielowaty ślinianki |
Gazda napisał/a: | Węzęł chłonny z pola pierwszego bez zmian. | -w tym miejscu Gazda znalazł ten węzeł.Nie ma w nim zmian Gazda napisał/a: | wiedza jest nikła, | -nie taka mała,a poza tym Ty poproszony o pomoc,udzielasz jej |
sarenka
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-01-27, 21:50 Temat: Rak gruczołowo-torbielowaty ślinianki |
Katarzynka36 napisał/a: | pozdrawiam cieplutko i dużo dobrego życzę! | Majax napisał/a: | Nie wiem jednak jak się do tego zabrać. | - gdzieś czytałam wyjasnienia do Twego pytania,ale nie moge tego znaleść.Poszukaj może w zakładce choroby skóry -czerniaki.Zapytaj może Gazdy?On jest dobrym duchem naszego forum |
sarenka
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-01-23, 22:07 Temat: Rak gruczołowo-torbielowaty ślinianki |
Majax napisał/a: | Chociaż dni są nieraz bardzo trudne... | -dla Ciebie,uśmiechnij się Majax napisał/a: | Ja o mojego męża będę walczyć jak lwica | |
sarenka
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-01-21, 20:57 Temat: Rak gruczołowo-torbielowaty ślinianki |
Z tym oszpeceniem to póki co nie denerwuj się.Najważniejsza operacja.Ja tak się zastanawiam,czy jeśli faktycznie miłoby być jak to nazywasz oszpecenie,to jest opcja operacji plastycznej?I to z NFZ?
Może ktos nam napisze coś na ten temat.
Pozdrawiam i przesyłam swoje dobre emocje za pomocą emotikonek,które bardzo mi sie podobają.
[ Dodano: 2012-01-21, 20:58 ]
Majax, .a te emotikonki dla Ciebie |
sarenka
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-01-21, 19:44 Temat: Rak gruczołowo-torbielowaty ślinianki |
Tarnowianka, - Witaj na naszym forum
Również warto byłoby wykonać TK płuc z kontrastem,ale bez PSA |
sarenka
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-01-21, 18:37 Temat: Rak gruczołowo-torbielowaty ślinianki |
Witaj Majax na naszym forum.Zapewne Moderator założy dla Ciebie osobny wątek ,ale w tej zakładce.
Ja od siebie dodam ,iż dobrze byłoby wykonać TK płuc z kontrastem.Upomnij się o to badanie.Zwróc uwagę,że u Brata po pierwszej operacji wykonano TK płuc.Pózniej właśnie płuca były pod szczególną kontrolą,ale juz tylko rtg w dwóch ujęciach.Jeszcze czynnik z krwi czynnik PSA-okresla stan prostaty. |
|