1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz wielotorbielowaty ślinianki |
sarenka
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 13111
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-11-18, 00:17 Temat: Guz wielotorbielowaty ślinianki |
mirinda_p, -u lekarzy cenię przede wszystko myślenie.Bywa,że tytuły naukowe i nie do końca przemawia do mnie opinia - mirinda_p napisał/a: | jest bardzo doświadczonym lekarzem również | .
Mój brat chorował na raka ślinianek.Opis jego leczenia jest w zakładce merytorycznej.Ja jestem tego opisu autorem.
[ Dodano: 2012-11-18, 00:20 ]
W poprzednim poście jest skrót myślowy-tytuły naukowe i opinia,że dany lekarz jest super specjalistą bywają zwodnicze. |
Temat: Guz wielotorbielowaty ślinianki |
sarenka
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 13111
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-11-16, 22:31 Temat: Guz wielotorbielowaty ślinianki |
Gazda napisał/a: | BAC nigdy nie wykluczy wystąpienia nowotworu w 100%. To można z całą pewnością stwierdzić dopiero w badaniu hist-pat. | -Gazda ma rację!Zdecydowanie lepiej wyciąć.Nawet gdyby nie potrzebnie,to jedynie cieszyć się.A jakby inaczej,to można szybko podjąć leczenie.I moim zdaniem USG nie powie czy węzły na pewno są tylko odczynowe,zapalne czy nie ma w nich już zmian nowotworowych.Tak mi się wydaje,ale może lepiej zorientowani poprawią mnie. |
|
|