1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Wydzielony przez absenteeism z tematu: Rokowanie rak żołądka |
soja
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 13270
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-04-18, 19:29 Temat: Wydzielony przez absenteeism z tematu: Rokowanie rak żołądka |
Sprinter, jakąkolwiek decyzję podejmiesz to życzę ci wszystkiego najlepszego i mam nadzieję, że twoja rodzina cie zrozumie i to uszanuje . Trzymaj się ciepło. Pozdrawiam |
Temat: Wydzielony przez absenteeism z tematu: Rokowanie rak żołądka |
soja
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 13270
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-04-18, 14:56 Temat: Wydzielony przez absenteeism z tematu: Rokowanie rak żołądka |
Witaj sprinter . Nie będę cie absolutnie do niczego namawiać, bo każdy ma prawo do swoich decyzji, ale powiem ci coś - moja mama zmarła na raka 5 miesięcy temu . Walczyła o życie jak lew, do samego końca . Walczyła nawet o ostatni oddech, tak bardzo chciała jeszcze żyć . Chorowała 11 lat i tyle też walczyła . I wiesz co - chyba nie wybaczyłabym jej gdyby się poddała . I wiem, że ona też by sobie nie mogła wybaczyć . Podziwiam ją za to jaka była dzielna . Moja ukochana wojowniczka . Mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale uważam, że skrzywdzisz i siebie i swoje dzieci poddając się bez walki . Ja chyba bym zwariowała gdybym się dowiedziała, że moja mama sama z siebie zrezygnowała z walki z rakiem . Poprostu bym sobie pomyślała, że nas nie kocha i że jej na nas nie zależy . Przepraszam za szczerość, ale uważam, że każdy dzień twojego życia jest dla twoich dzieci najcenniejszym darem na świecie . Ja oddałabym wszystko, żeby móc spędzić z mamą chociaż jeszcze jedną godzinkę . Godzinę wartą więcej niż wszystko inne . |
|
|