1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak migdałka podniebiennego lewego z przerostem na język |
waszka
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 5146
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-08-14, 23:25 Temat: Rak migdałka podniebiennego lewego z przerostem na język |
W poniedziałek mają być wyniki histopatologi i wtedy mają nam powiedzieć co dalej... Pani Doktor mówiła o samej radioterapii ale w takim razie musimy zapytać o chemioradioterapie... |
waszka
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-08-14, 10:18 Temat: Rak migdałka podniebiennego lewego z przerostem na język |
Witam,
Jedyne dokumenty jakie mam to te co zdążyłam zrobić komórką (zdjęcia) reszta jest jeszcze w szpitalu....
Czyli radiologia nieunikniona
[ Dodano: 2012-08-14, 11:21 ]
Skierowanie do szpitala...
|
waszka
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-08-13, 07:45 Temat: Rak migdałka podniebiennego lewego z przerostem na język |
Czytam forum i mam pytanie o operacje migdałka i rozcięcie szczeki...
Mój tata właśnie przeszedł taka operacje ze względu na diagnoze - rak migdałka podniebiennego lewego z przerostem na język
przez co wycieli mu jeszcze część języka i węzły chłonne....
Tata jest juz po operacji 3 dzień, dziś mu pozwolono już jeść przez nos, ale ciągle jeszcze odkrztusza krew z rurki tracheostomijnej i buzi wraz ze ślina i śluzem.
Mam pytanie ile trwał taki stan u pacjenta, kiedy można już normalnie jeść??
w którym dniu (mniej-więcej), kiedy zacznie mówić od zdjęcia rurki i zaszycia dziury po niej????
Czekamy jeszcze na wyniki histopatologi dlatego o radiologie jeszcze nie pytam bo mam nadzieje ze nie będzie potrzebna ... |
|
|